Fuat Avni'den büyük iddia: Erdoğan, 'duyulmadan halledelim' diyordu

Fuat Avni'den büyük iddia: Erdoğan, 'duyulmadan halledelim' diyordu

Süleyman Şah Türbesi ile ilgili iddialar üzerine 'Fuat Avni' isimli hesaptan çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Fuat Avni'den büyük iddia: Erdoğan, 'duyulmadan halledelim' diyordu
16px
24px
22.08.2014 04:52
ABONE OLgoogle
Kuzey Irak ve Suriye’de gerçekleştirdiği kanlı eylemlerle tüm dünyanın tepkisini çeken terör örgütü IŞİD'in, yaklaşık iki buçuk ay önce Türkiye'nin Musul Konsolosluğu'nda rehin aldığı 49 personel karşılığında Süleyman Şah Türbesi'ni istediği ve AKP'nin de buna yeşil ışık yaktığı iddiası Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada olayı yalanlamak yerine gazetecilik dersi vermeye kalktı.

Söz konusu iddia için, yolsuzluk skandallarının ardından yazdıklarıyla Türkiye gündemini sarsmaya devam eden Fuat Avni'den de açıklama geldi. Yine Twitter'daki hesabından çarpıcı iddialarda bulunan Fuat Avni, Erdoğan'ın bu olay için "Duyulmadan halledelim" dediğini öne sürdü.

"DUYULMADAN HALLEDELİM" DİYORDU

Fuat Avni isimli hesaptan Süleyman Şah Türbesi'ne ilişkin atılan son tweetler şöyle:

1. IŞİD'e Süleyman Şah Türbesi'nin verileceği gün yüzüne çıkınca planlar alt üst oldu. Dışişlerinde koşuşturmalar oluyor.

2. Pazarlık deşifre edilmeseydi Türkiye'nin toprağı IŞİD'e peşkeş çekilecekti. Tiran, 'Duyulmadan halledelim' diyordu. Seçenek hala masada.

3. Fidan'ın adamları kendince makul zamanda IŞİD'le koordine olarak türbeyi yıktırıp 'Askeri çekiyoruz, risk almayalım' demeye hazırlanıyor.

4. Planları ortaya çıkmasın diye kılı kırk yaran kumpasçılar bilmeli ki artık hiç bir şey gizli kalmayacak. Sonları yakındır.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde