Fuat Avni: Doğan'a el konulacak, Cumhuriyet susturulacak

Fuat Avni: Doğan'a el konulacak, Cumhuriyet susturulacak

Twitter fenomeni Fuat Avni, attığı tweetlerde seçim öncesinde muhalif medyaya geniş çaplı operasyonların yapılacağını öne sürdü.

Fuat Avni: Doğan'a el konulacak, Cumhuriyet susturulacak
16px
24px
27.08.2015 05:28
ABONE OLgoogle
Fuat Avni’ye göre Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, IŞİD’e giden tırları haber yaptığı için casusluktan tutuklanacak, muhalif medya susturulacak. Cemaat medyası, İpek medyası, Sözcü, Taraf ve Doğan medyası ise sırasıyla havuza atılacak.

Muhalif medyaya yönelik geniş çaplı operasyonların yapılacağını iddia eden Fut Avni, “ Yezid, muhalif medyanın susturulmasını emretti. (...) Aşamalı olarak muhalif medyaya operasyon yapılacak. Hedefte sırasıyla, Cemaat Medyası, İpek Grubu, Sözcü ve Taraf Gazetesi ile Doğan Medyası var. Gazete ve televizyonlara el konulacak. Görev paylaşımı yapıldı.

İstanbul Adliyesi Sözcü’ye, Ankara Adliyesi İpek Medya Grubu’na ve STV’ye çalışıyor.

Vergi denetmenleri Taraf’a, MASAK ise Doğan Grubu’na yoğunlaştı. Kumpas sürecini, Ankara Başsavcısı Harun Kodalak ile İstanbul Adliyesi’nde savcı olan kayınbiraderi Orhan Kapıcı yürütüyor.

IŞİD’e giden tırları haber yaptığı için Can Dündar da unutulmuş değil. Casusluktan tutuklatıp Cumhuriyet’i susturmayı planlıyorlar” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde