Flaş iddia! Boşanmanın arkasında o mu var?...

Flaş iddia! Boşanmanın arkasında o mu var?...

11 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 2012 yılında cemiyet hayatının gözde ismi Murat Özyeğin'den ayrılan Edwina Hanım yüzünden bittiği öne sürüldü.

Flaş iddia! Boşanmanın arkasında o mu var?...
16px
24px
12.10.2016 23:55
ABONE OLgoogle

Magazin dünyasında sürekli olarak haklarında boşanacakları haberleri çıkan Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti bu kez gerçekten yollarını ayırıyor.
 
DEMET ŞENER DOĞRULADI
 
15 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan ikiliden Demet Şener, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına yaptığı açıklamada, "Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. Bugün defileye çıkacağım ve hiç kimsenin sorularını yanıtlamayacağım. İhanet haberlerini bana yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz, zaten her şeyi de anlattınız" diyerek ayrılığın ihanet yüzünden gerçekleştiği iddialarını doğruladı.

Boşanma kararı aldılar
KRİZ 2012 YILINDA PATLAK VERDİ
 
Şimdilerde boşanma kararı alan ünlü çift arasındaki kriz, cemiyet hayatının gözde çifti Edwina ile Murat Özyeğin'in 2012 yılında 11 yıllık evliliklerini sessiz sedasız bitirmeleriyle başladı. O dönem Demet Şener ile evli olan İbrahim Kutluay'ın haftanın 4-5 günü eve gitmediği ve Edwina Hanım'la yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

DETAYA DİKKAT!
 
Demet Şener'in bugün yaptığı açıklamadaki "4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz" detayına dikkat. Bu tarihin 2012 yılına rast gelmesi "acaba iddialar doğru mu?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Örnek çift boşanıyor mu? Avukatına yetki verdi...
 
YÜKLÜ BİR TAZMİNAT ALMIŞTI
 
Dünyanın en zengin 250 iş adamı arasında yer alan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in oğlu Murat Özyeğin'le 2001 yılında evlenen İzmirli Edvina Sponza'nın da evliliği 2012 yılında sürpriz bir şekilde noktalandı. Çiftin 2003'te Lal, 2005'te Ege ve 2010 yılında da Yaz adını verdikleri çocukları dünyaya gelmişti. Edwina Sponza, üç çocuğu ve kendisi için yüklü bir tazminat almıştı.



EDWİNA SPONZA KİMDİR
 
Edwina Sponza, 1974'te İtalyan bir babanın ve İngiliz bir annenin kızı olarak İzmir'de dünyaya geldi. Levanten bir ailenin çocuğudur. İlkokulu İtalyan Okulu'nda, ortaokul ve liseyi ise İzmir Özel Türk Lisesi'nde okudu. 1991 yılında üniversite öğrenimi için İstanbul'a taşındı ve buradan hiç ayrılmadı. Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra altı yıl boyunca reklam sektöründe müşteri ilişkileri alanında çalıştı. 2001 yılında evlendi. 13, 10 ve 6 yaşlarında iki kız ve bir oğlan çocuk annesi olan Sponza, 2010 yılında başladığı yogayla bağını koparmayıp 2015'te eğitmen oldu. Halen YogaŞala'da eğitmenlik yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde