First Lady'nin 1.5 Milyon Dolarlık portresi olay oldu

First Lady'nin 1.5 Milyon Dolarlık portresi olay oldu

First Lady Melania Trump'ın resmi portresi sosyal medyada gündeme oturdu...

First Lady'nin 1.5 Milyon Dolarlık portresi olay oldu
16px
24px
05.04.2017 06:00
ABONE OLgoogle

Beyaz Saray, First Lady Melania Trump'ın resmi portresini yayımladı. Siyah elbise giymiş, siyah fularlı Trump'ın portresi, sosyal medyada da çok konuşuluyor.

Fotoğrafta Trump, eşinin evlenirken hediye ettiği 1.5 milyon dolar değerinde 13 karatlık elmaslı yüzüğünü taktığı görülüyor. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcıları ise ünlülerin fotoğrafçısı olarak tanınan Regine Mahaux'nun çektiği fotoğrafla Melania Trump'ın yüzünün rötuşlandığını savundu. Trump'ın servet değerindeki yüzüğü de eleştirildi.

BEYAZ SARAY ÖZGEÇMİŞİNİ YAYINLADI

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın özgeçmişini yayınladı. Beyaz Saray’ın resmi web sayfasında yayınlanan bilgilerde, 26 Nisan 1976’da Slovenya’da doğan Melania Trump’ın 16 yaşında modellik kariyerine başladığı belirtildi.

O zamanki adıyla Melania Knavs’ın Ljubliana Üniversitesi’nde eğitim almak istediği ancak modellik kariyerini ilerletmek için Milano ve Paris’te çalışmalar yaptığı, 1996 yılında da New York’a taşındığı öğrenildi. Model olarak yüksek profilli işlerde çalıştığı belirtilen Melania Trump’ın, uluslararası üne sahip fotoğrafçılarla çalıştığı, ünlü dergilerde fotoğraflarının yayınlandığı aktarıldı.

New York’un kültürel zenginliği ile yoğrulan Melania Trump’ın, sanat, mimari, tasarım, moda ve güzellik konularına tutkulu olduğu, yardımseverlik, sadakat ve cömertliğin bazen bu tutkuları da aştığı’ belirtildi.

Beyaz Saray’ın resmi sitesinde fotoğraflar eşliğinde yayınlanan bilgilere göre, 2005 yılında Donald Trump ile evlenen Melania Trump, 2006 yılında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aynı yıl Amerikan vatandaşı olan Melania Trump, ABD dışında doğan ikinci First Lady’ oldu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde