Fettah Tamince: Kırım'daki olaylar yatırımımızı etkiledi

Fettah Tamince: Kırım'daki olaylar yatırımımızı etkiledi

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fettah Tamince: Kırım'daki olaylar yatırımımızı etkiledi
16px
24px
21.04.2014 15:03
ABONE OLgoogle
Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ile Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Bir gazeteci Tamince'ye Ukrayna ve Kırım'da yaşanan olayların Rixos'u nasıl etkilediğini sordu. Tamince, şunları söyledi:

"Rus ekonomisi dördüncü çeyrekte sıkıntılarla devam eden bir yapıya sahip. Ukrayna ve Kırım krizleri de bunun üzerine geldi. Dünyadaki lüks segmentin birçoğu, Rusya’dan gelen ziyaretçilerden olumsuz etkilenecektir. Biz de bundan etkileniriz diye düşünüyorum. Biz son üç dört aydır pazarı çeşitlendirerek bu konuda önlemler almaya çalışıyoruz. Mutlaka etkileneceğiz ancak bunun bir panik havasında olmaması gerekiyor. Bu sektöre büyük zarar getirebilir. Bu nedenle bu şekilde bir öngörü şu an için doğru olmaz. Umarım çok büyük sıkıntı olmaz. Ukrayna büyük bir barış ortamına kavuşmazsa, bütün dengelerde değişiklikler olabilir"

Tamince kendilerininde Kırım'da büyük bir otel yatırımı olduğunu olaylar nedeniyle yatırımın sekteye uğradını açıkladı

Tamince, kendisinin mütevazi bir işadamı olduğu sadece yatırımlarla ilgilendiğini açıkladı 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde