Ferit Şahenk'in Dubai aşkı! Zincir oluyor

Ferit Şahenk'in Dubai aşkı! Zincir oluyor

D-Dream yeni bir zincir oluşturuyormuş. Ferit Şahenk, Nusr-Et'in Dubai'deki performansından oldukça memnunmuş.

Ferit Şahenk'in Dubai aşkı! Zincir oluyor
16px
24px
16.02.2016 14:20
ABONE OLgoogle
Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk, son yıllarda yeme, içme ve eğlence sektörüne dönük yatırımlarıyla öne çıkıyor. D-Dream çatısı altında dünyaca ünlü birçok restoranı, mekânı Türkiye'ye getirdi.

Aralarında Vogue, Anjelique, Zuma, Nusr-Et, Borsa, Emporio&Armani Ristorante, Carlotta, Coya, Gina, Çubuklu 29, Delimontj, Fénix, Go Meso, Go Mongo, Günaydın, Kebapçı, Kitchenette, Kiva, Lacivert, Marinette Cafe, Masa, Mezzaluna, Ablix, Parle, Raika, Roka, Sait, Tom Kitchen ve usta gibi ünlü mekânlar bulunuyor.

Kulislere göre, D-Dream yeni bir zincir oluşturuyormuş. Ferit Şahenk, Nusr-Et'in Dubai'deki performansından oldukça memnunmuş. Burada ikinci bir mekan açmak istemiş. Yeni mekan ise Borsa tarzı olacakmış. Kebap ve etten ziyade yemek ağırlıklı bir mekan olması planlanıyormuş. Dubai'deki bu yeni mekanın ismi ise Ayla olacakmış. Ayla Restaurant başarılı olursa dünyanın başka ülkelerinde de açılacakmış. Söz D-Dream'dan açılmışken birkaç bilgiyi daha sizinle paylaşalım.

Azeri kökenli işadamı Mübariz Mansimov'un Bodrum'daki Palmarina'sını satışa çıkardığına dönük bu sayfalarda kulis haberler yazılmıştı.

Palmarina'nın satışıyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı ama marinanın içindeki mekanlarla ilgili ciddi hareketlilik söz konusu. Palmarina'nın içindeki ünlü mekânlardan Nobu gidiyor, yerine Zuma geliyormuş.

Billionaire Club'ın yerine de D-Dream ailesinden Anjelique geliyormuş. Dünyaca ünlü Cipriani kapanıyormuş. Bu mekânın yerini de Fenix almış. D-Dream markalarından Nusr-Et ve Günaydın zaten vardı.

Bu operasyonla Palmarina'nın uç kısmı komple D-Dream markalarının olmuş...

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde