Ferit Şahenk hangi ülkede Nusr Et açacak?

Ferit Şahenk hangi ülkede Nusr Et açacak?

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de...

Ferit Şahenk hangi ülkede Nusr Et açacak?
16px
24px
29.01.2015 06:59
ABONE OLgoogle
Körfez ülkelerinin Türk dizilerinden sonra Türk mutfağına da ilgisi arttı. Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini Katarlılar, Nusr-Et’i dört gözle bekliyor. 

Edinilen bilgilere göre, Nusret Gökçe ile Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk, çok yakında Katar’ın başkenti Doha’da Nusr-Et Steakhouse’un şubesini açacak. Geçtiğimiz günlerde Doha’daki Commercial Bank Katar Masters Golf Turnuvası kapsamında düzenlenen yemekte de Katarlı ve Türk işadamlarının gündeminde Nusr-Et’in Doha’da açacağı şube vardı. İstanbul’a geldiklerinde Nusr-Et’i tercih ettiklerini dile getiren Katarlı işadamları, restoranın bir an önce kendi ülkelerinde açılmasını beklediklerini söyledi. 

ABD ve İngiltere’de yer bakıyor 

Nusr-Et’in Dubai’de dünyaca ünlü ‘Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach’te açtığı restoran, zengin Arapların akınına uğramıştı. Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk, Nusret Gökçe’nin 2010’da açtığı Nusr- Et Steakhouse’un yüzde 50’sine 2011 sonunda 6.8 milyon dolarla ortak olmuştu. 

Şahenk’in ortalığıyla birlikte şubeleşmeye hız veren Nusr-Et, Ankara ve Bodrum’da da şube açtı. Nusr-Et’in yurtdışındaki diğer hedeflerinin ise ABD ve İngiltere olduğu öğrenildi. New York’ta restoran için yer arayışında olduğu ve ardından da Londra’da bir şube açılmasını planlandığı şerketten gelen bilgiler arasında.
Dünya
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde