Ferdi Tayfur'a kötü haber... Kaybetti

Ferdi Tayfur'a kötü haber... Kaybetti

Ferdi Tayur, Marmaris’te 2 villa karşılığı inşaatı üstlenen taşeron firmaya açtığı davayı kaybetti.

Ferdi Tayfur'a kötü haber... Kaybetti
16px
24px
13.08.2016 10:45
ABONE OLgoogle
Ferdi Tayur, Marmaris’te 2 villa karşılığı inşaatı üstlenen taşeron firmaya açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, işi geciktirdikleri gerekçesiyle 2 villayı firmaya vermek istemeyen Tayfur’u haksız buldu.

Ferdi Tayfur, 2004‘te, Marmaris'in Beldibi Mahallesi Gökbel mevkiindeki kendisine ait 6 dönümlük arazi üzerine 20 villa yaptırmak için müteahhitle anlaştı. Ancak aradan yıllar geçmesine rağmen villalar bitmeyince, Tayfur, 2009 sonunda 2 villanın tapusu karşılığı başka bir taşeron firmayla el sıkıştı.

Bunun üzerine işi elinden alınan müteahhit, Ocak 2010’da Tayfur’un aleyhine 520 bin TL'lik tazminat davası açtı. Dava sürerken, Ferdi Tayfur ile taşeron arasında da anlaşmazlık çıktı. Tayfur, işi sözleşmeden belirtilen süre içerisinde bitiremedikleri gerekçesiyle, firmaya verdiği 2 tapunun iptali için Haziran 2011’de dava açtı.

Davanın, geçtiğimiz yıl sona erdiği ve sanatçının kaybettiği ortaya çıktı. Tayfur’un kararı temyiz ettiği hem bu konuyla, hem de inşaatı ilk üstlenen müteahhitin 2009’da açtığı tazminat davasıyla ilgili yargı sürecinin devam ettiği öğrenildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde