Fenerli Hisarcıklıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye mesaj

Fenerli Hisarcıklıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye mesaj

Rifat Hisarcıklıoğlu, Galatasaray’ı yenerek TFF Süper Kupa’nın sahibi olan 2013-2014 sezonu Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe’yi kutladı.

Fenerli Hisarcıklıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye mesaj
16px
24px
26.08.2014 14:33
ABONE OLgoogle
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,
geçen yılın Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray’ı yenerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa’nın sahibi olan 2013-2014 sezonu Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe’yi kutladı.
 
Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
“Geçtiğimiz yılın lig ve kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren ve çetin bir mücadeleye sahne olan Süper Kupa finalini kazanan Fenerbahçe’yi tebrik ederim.
 
Her takım gibi yoğun bir hazırlık döneminin ardından güçlerini sınayan Türk futbolunun iki güzide kulübünün karşılaşmasından galip ayrılan sarı-lacivertli camia oldu.

Her başarı şüphesiz, yetenekli yıldızların yanı sıra, çok çalışmanın, birlik ve beraberliğin, ekip olabilmenin eseridir. O açıdan kupayı kazanan Fenerbahçe’nin de, genel itibariyle başarıya ulaşan bütün takımların da bu güzel özelliklerle zafere ulaştığı inancındayım.

Türk iş dünyası adına, başta Sayın Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere, futbolcuları, teknik kadroyu, taraftarları ve bütün Fenerbahçe camiasını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

TFF Süper Kupa, tüm Fenerbahçe camiasına ve taraftarlarına hayırlı olsun.”

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, fanatik Fenerbahçeli olmasıyla tanınır....
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde