Fenercell, tüm hedeflerin üstüne çıktı, 5 yıl daha uzatıldı

Fenercell, tüm hedeflerin üstüne çıktı, 5 yıl daha uzatıldı

2009 yılından bu yana devam eden Avea&Fenercell işbirliği, gerçekleştirilen yeni anlaşma ile 5 yıl daha uzatıldı.

Fenercell, tüm hedeflerin üstüne çıktı, 5 yıl daha uzatıldı
16px
24px
27.10.2014 08:53
ABONE OLgoogle
Türk sporuna 135,4 milyon dolarlık yatırım yapan Avea ve Fenerbahçe Spor Kulübü şirketlerinden Fenercell, bugün gerçekleştirdikleri basın toplantısıyla Fenercell taraftar hattı işbirliğinin süresinin 5 yıl daha uzatıldığını açıkladı. İmzalanan anlaşmayla, dayandıgı gelir paylaşımı modeli ile halen dünyada bir ilki teşkil eden Fenercell’de ‘ikinci 5 yıllık dönem’ başlamış oldu.

Avea CEO’su Erkan Akdemir ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkanı Turhan Şahin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Avea ve Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, Fenerbahçe’nin ünlü futbolcuları Hasan Ali ve Kadlec’in yanı sıra FB’li voleybolcu Dicle Nur Babat da katıldı. Fenercell taraftarının da davet edildiği toplantıda 5 yıldır Fenercelli olan kullanıcılara imzalı formaları, FB’li oyuncular tarafından hediye edildi.

Erkan Akdemir: “İkinci 5 yılda Fenercell abone sayısını ikiye katlamayı hedefliyoruz”

Toplantıda, 5 yıllık Fenercell işbirliğini değerlendiren Erkan Akdemir; “2002’den beri Türk sporuna sağladığımız kesintisiz desteği, 2009’da yeni bir platforma taşıdık. Türkiye’nin en geniş taraftar kitlesinden birine sahip olan Fenerbahçe Spor Kulübü işbirliğiyle aynı yıl Fenercell taraftar hattı uygulamasını hayata geçirdik. O günden bu yana da Fenercell’lilere; onlara özel olarak sunduğumuz kesintisiz ve birbirinden cazip iletişim olanaklarıyla prestijli ve özel bir kulübün ayrıcalıklı üyesi olma keyfini yaşattık. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, taraftarına ulaşma ve aradaki bağı güçlendirme hedefine de ciddi anlamda katkı sağladık. Bu işbirliği sonucu doğan Fenercell ile hem taraftar, hem kulüp hem de Avea kazandı. Bu noktada Fenercell hatlarının gördüğü yoğun ilgiden çok memnunuz. Avea&Fenercell işbirliğinde ikinci 5 yılda yeni hedef abone sayısını 2’ye katlamak” diye konuştu.
 
Avea&Fenercell işbirliğiyle beklentilerin de üzerinde bir başarı yakaladıklarını ifade eden Erkan Akdemir; söz konusu işbirliği kapsamında ilk günden bu yana farklı alanlarda sundukları birbirinden özel ve çeşitli avantajlarla Fenercell’li olmayı, gerçek bir ayrıcalığa dönüştürdüklerinin altını çizdi ve “Bugüne kadar Fenercell’lilere bu ailenin bir parçası olmayı ayrıcalıklı ve özel kılarak hissettirmek adına aralıksız çalıştık. Her zaman, Fenercell müşterilerinin bu camiaya bağlılığını artırmayı amaçlayan ayrıcalıklarla karşılarına çıktık. Fenercell ile ilk 5 yılda beklentilerin de üzerinde bir başarı yakaladık” dedi.

Yeni işbirliğiyle daha fazla Avea & Fenercell mağazası

Fenercell taraftar hatlarıyla yakaladıkları başarının, Avea’yı 4 yıl içinde Fenerbahçe Spor Kulübü’yle çapraz satış konusunda yeni işbirliğine de yönelttiğini ifade eden Erkan Akdemir; “İlkini geçtiğimiz yıl İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığımız Avea&Fenercell Mağazası ile Fenerbahçe taraftarlarına, takımlarına ait tüm lisanslı ürünlerin yanı sıra ihtiyaçlarına yönelik çok avantajlı tarifeleri ve GSM ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de bulabilecekleri bir platform yarattık. Mağazamız 1 yıl gibi kısa bir süre içinde önemli bir başarı yakaladı. Kısa vadede, Fenerbahçelilerin yoğun olarak bulunduğu bir lokasyona, bir Avea&Fenercell mağazası daha kazandırmayı planlıyoruz. İstanbul dışında diğer kentlerden de talebin olduğunu biliyoruz ve bu yöndeki ön çalışmalarımız da devam ediyor. Bundan hareketle, ticari potansiyeli olan diğer illerde de mağaza açmak istiyoruz” diye konuştu.

Turhan Şahin: “Fenercell, ilk 5 yıllık dönemde tüm hedeflerin üstüne çıktı”
 
Turhan Şahin ise, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüme hedeflerinin, ‘güçlü bir ekonomik yapı olmadan sportif başarıların kalıcı olamayacağı’ misyonu doğrultusunda belirlendiğine dikkat çekerek: “Ciddi bir gelir kaynağı yaratma amacıyla, ilklerin kulübü olarak 2009 yılında sanal mobil operatörlüğe ilk adımı atan kulubümüz; Fenercell markasıyla bu alanda da rakiplerine öncülük etti ve geçen 5 yıllık dönemde belirlenen tüm hedefleri gerçekleştirdi. Fenerbahçe’nin şampiyonluklarında Avea’nın ve Avea’yla birlikte hayata geçirdiğimiz Fenercell’in katkısı büyük. Çünkü taraftarlarımız konuştukça hem onlar hem biz kazandık” dedi. Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“Bu amaca hizmet eden projeler kulübümüzün de ekonomik anlamda temel yapı taşlarını oluşturuyor. Bu inanç ve hedef doğrultusunda atılan adımlar da hep başarılı sonuçlar getirdi. Bu iştiraklerine ciddi bir gelir kaynağı yaratma amacıyla, ilklerin kulübü olarak 2009 yılında sanal mobil operatörlüğe ilk adımı atan kulubümüz; Fenercell markasıyla bu alanda da rakiplerine öncülük etti. Bu öncülük, kısa sürede dünya kulüplerinin de gıpta ettiği başarılı sonuçlarla, Fenercell’i dünyanın en büyük taraftar GSM projesi konumuna getirdi.” 
 
Fenercell kapsamında Avea ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin futboldan amatör branşlara kadar çok büyük katkı sağladığını  belirten Turhan Şahin; sözlerini şöyle tamamladı:
 
“Fenercell, geride kalan 5 yıllık  dönem içinde, başta taraftarımızın verdiği güç olmak üzere, yönetim kurulumuz, Fenercell çalışanları ve altyapısını kullandığımız Avea’nın desteği ile kendisi için koyulan tüm hedefleri gerçekleştirmiştir. Fenercell ile kulübümüz için yarattığımız kaynak, sadece futbol değil; diğer tüm branşlara da ciddi bir katkı sağlamıştır. Bu branşlarda gerek ulusal gerekse de uluslararası müsabakalarda elde ettiğimiz şampiyonluk ve başarılarda Avea çok büyük güç oldu.
 
Fenercell projesinin en güzel yanı, aynı anda hem taraftarımızın hem de Fenerbahçemizin kazanıyor olmasıdır. Yani taraftar konuşarak kulübüne destek oluyor. Taraftarımız günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş cep telefonu hizmetlerini artık kulüplerinden alıyor; böylece taraftarlık duygularının altını bir kez daha çizmiş oluyor. Aldıkları hizmetle aidiyet duygularını pekiştiren taraftarımız hem Fenercell’in cazip tarifelerinden hem de avantajlarından yararlanıyor. Bu bilincin taraftarımıza kısa sürede yerleşmiş olması Fenercell’in başarısının temelidir. Fenercell’in başarılarının artarak süreceğine olan inancımın tam olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Tüm taraftarımızı, cep telefonu numaralarını taşıyarak Fenercell’e transfer olmaya davet ediyorum.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde