Fenerbahçe’nin Manisa’da tadı kaçtı!

Fenerbahçe’nin Manisa’da tadı kaçtı!

Derbi galibiyetinin moraliyle Akhisarspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Manisa'dan eli boş döndü! Sarı-lacivertliler, 60. dakikada Onur Ayık'ın golüyle 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe oyunu 9 kişi tamamladı. 66'da oyuna giren Alper Potuk 82. dakikada kırmızı kart gördü. Skrtel de 86. dakikada ikinci sa

Fenerbahçe’nin Manisa’da tadı kaçtı!
16px
24px
29.09.2017 20:18
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 7. haftasında Akhisarspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kaybetti. Konuk takım karşılaşmayı Alper Potuk ve Skrtel’in kırmızı kartları sonrasında 9 kişi tamamladı.

İlk yarısı temposuz ve gol geçen mücadelede tek gol 60. dakikada geldi. Soner’in ara pasıyla sağdan hareketlenen Onur topla buluştu. Ceza sahasına giren Akhisarsporlu oyuncu düzgün bir vuruşla Kameni’yi avladı ve skor 1-0 oldu.

Geride kalan dakikalarda Aykut Kocaman oyuna Alper, Aatif ve Soldado’yu aldı. 82. dakikada Alper Potuk girdiği pozisyon sonrasında Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Bundan 4 dakika sonra ise Skrtel’in topa elle mücadelesinin ardından ikinci sarıdan kırmızı kart çıktı.

+7 dakika uzatma verilen maçta skor değişmezken Fenerbahçe 7. haftada 10. puan kaybını yaparak 11 puanda kaldı. Akhisarspor ise 13 puana yükseldi.

Sarı-lacivertliler milli takım arası sonrasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Manisa ekibi ise Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde