Fenerbahçe'den dev anlaşma

Fenerbahçe'den dev anlaşma

Transferde kasasından çok önemli bir rakam çıkaran Fenerbahçe yönetimi, merakla beklenen sponsorluk anlaşmasında sona geldi...

Fenerbahçe'den dev anlaşma
16px
24px
27.07.2015 10:16
ABONE OLgoogle
Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı için birçok firmayla görüşme halinde olan Sarı- Lacivertli yönetim, Ülker'le yapılan pazarlıklarda sona geldi.

Alınan bilgilere göre şu anda arada çok ufak pürüzler kaldı ve 1 Ağustos'ta resmi açıklama yapılacak. Anlaşmaya göre stadın ismi 10 yıl boyunca Ülker Şükrü Saracoğlu olacak.

VAN PERSIE'NİN PARASI ÇIKTI

Fenerbahçe kulübü ayrıca Van Persie'nin imzasının ardından 1 haftada 13 bin kombine, 20 bin de forma satışı yaptı. Kombineden 28 milyon lira, Fenerium'dan ise 2 milyon lira kazanan yönetim, Van Persie'ye iki yılda ödeyeceği 9.8 milyon Euro'yu çıkardı.

Fenerbahçe yönetimi büyük uğraşlar sonrasında Manchester United'ın dünyaca ünlü golcüsü Robin Van Persie'yi renklerine bağlamış fakat transferin maliyeti tartışma yaratmıştı.

Birçok kesimden, "Fenerbahçe bu parayı nasıl ödeyecek?" eleştirisi gelirken, Sarı-Lacivertli yönetim kasasını doldurmaya başladı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçeli taraftarlar, Hollandalı yıldızın yarattığı rüzgarla birlikte kombinelere ve Fenerium'a akın etmiş durumda. İmza töreninin üzerinden sadece 1 hafta geçmesine rağmen yönetimin 13 bin kombine ve 20 bin forma satışı yaptığı öğrenildi.

EĞER GRUPLARA KALINIRSA REKOR KIRILACAK

Taraftarların kombine ve formalara büyük ilgisi sürerken, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması halinde rekor satış rakamlarına ulaşılması bekleniyor. Bu durumda sadece Van Persie'ye değil, yapılan tüm transferlere de kaynak yaratılmış olacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde