Fenerbahçe'den Gençlerbirliği karşısında müthiş dönüş

Fenerbahçe'den Gençlerbirliği karşısında müthiş dönüş

Fenerbahçe ilk yarısını yenik kapattığı maçta Gençlerbirliği'ni Robin van Persie'nin golleriyle 2-1 yenerek 3. sıradaki yerini korudu ve Avrupa Ligi'ne gitmeyi de garantiledi.

Fenerbahçe'den Gençlerbirliği karşısında müthiş dönüş
16px
24px
22.05.2017 21:58
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 32. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertli takım 2-1 kazanmayı başardı.

 Ankara 19 Mayıs'taki maçın hakemi Ümit Öztürk. 45+2'de Selçuk Şahin frikikten Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçirdi. Fenerbahçe, 49. dakikada Robin van Persie'nin attığı gol ile skoru 1-1 yaptı. 74'te van Persie penaltıdan sarı lacivertlileri 2-1 öne geçirdi.

Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Gençlerbirliği'ni Robin van Persie'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe bu skorla Avrupa Ligi’ne katılmayı garantilerken, 3. sıradaki yerini de korudu. Sarı-lacivertliler 60 puana yükselirken, Gençlerbirliği 40 puanla 10. sırada kaldı.

İlk yarının son dakikasında Selçuk Şahin’in şık frikik golüyle Ankara ekibi soyunma odasına 1-0 üstün gitti. 49. dakikada ise Lens’in arka direğe yaptığı ortayı Van Persie kafa vuruşuyla gole çevirmeyi başardı: 1-1. Dakikalar 75’i gösterdiğinde ise İsmail Köybaşı’nın ceza sahası içerisinde yerde kalmasıyla Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Hollandalı yıldız top ve kaleci Hopf’u ters köşeye göndererek sarı-lacivertlileri 2-1 öne geçirdi.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken Fenerbahçe, Trabzonspor maçı öncesinde son 2 haftaya 3. sırada giriyor. Gençlerbirliği ise gelecek hafta ligde kalma yarışı yapan Bursaspor deplasmanına çıkacak

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde