Fenerbahçe'de gündem ‘Aykut Kocaman’

Fenerbahçe'de gündem ‘Aykut Kocaman’

Fenerbahçe’de yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı merak konusu. Yönetim, Dick Advocaat’ın yerine alternatif isimlere de yönelmiş durumda. Kulislerde Aykut Kocaman ismi öne çıkıyor

Fenerbahçe'de  gündem ‘Aykut Kocaman’
16px
24px
16.03.2017 05:21
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe en önemli gündem maddelerinden biri yeni sezonda takımın başında kimin olacağı.

Dick Advocaat’a önce 1 yıllık yeni sözleşme öneren yönetim, ikinci devrede gelen kötü sonuçlar ve Hollandalı teknik adamın basın toplantılarındaki agresif tavrı sonrasında alternatif arayışına girdi. Yönetim yeni sezon planlamasına bu nedenle erkenden başladı.

Sarı-lacivertliler için ismi geçen teknik adam ise Aykut Kocaman. Medipol Başakşehir maçından sonra henüz kendi yönetimiyle görüşmediğini açıklasa da, Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut kocaman da yeniden sarı lacivertlilerin başına geçmeye sıcak bakıyor. Kulislerde Kocaman’ın Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğu konuşuluyor.

KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Atiker Konyaspor yönetimiyse deneyimli teknik adamı takımda tutmanın peşinde. Yeşil-beyazlı kulüp, basında çıkan ayrılık haberleri üzerine resmi siteden bir açıklama yayımladı. Açıklamada “Sayın Aykut Kocaman ile 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Atiker Konyaspor Kulübü olarak hiçbir şekilde teknik direktör arayışımız bulunmamaktadır. Bu noktada, hiçbir kişi ya da kurumla herhangi bir görüşmemiz olmamıştır.” ifadelerine yer verildi.

VOLKAN ŞEN ŞOKU

Fenerbahçe’de Simon Kjaer’in bu hafta oynanacak olan Konyaspor maçında forma giyemeyeceğinin açıklanmasının ardından Volkan Şen’de de sakatlık probleminin hala çözülemediği belrtildi. 29 yaşındaki oyuncunun Alanyaspor maçında sağ ayak bileğine aldığı darbenin ardından oluşan şişiğin hala geçmediği ve bu yüzden bugünkü idmana da çıkamadığı öğrenildi.

Başarılı oyuncunun cuma akşamı oynanacak olan Atiker Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağı daha sonra belli olacak. Öte yandan Sarı Lacivertliler’de sağ bek Şener Özbayraklı’nın da yine Alanyaspor maçında Volkan Şen gibi sağ ayak bileğine darbe aldığı ve onun da zorlukla ve bandajla antrenmana çıktığı bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde