Fenerbahçe'de Emre Belözğlu şoku

Fenerbahçe'de Emre Belözğlu şoku

Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo: Emre ile devam etmeyeceğiz

Fenerbahçe'de Emre Belözğlu şoku
16px
24px
27.06.2015 16:34
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, "Emre için teknik rapor pozitif olsaydı sözleşme yenilerdik. Emre ile devam etmeyeceğiz, bu durum net" dedi. Tecrübeli futbolcu son anda bir değişiklik olmadığı taktirde Başakşehir Futbol Kulübü'ne transfer olacak.

"Emre'yi İtalya'ya transfer eden benim" diye konuşan Terraneo; "O'nu İnter'e ben aldım. O dönem Türkiye ile ilgili ilk kez temasım olmuştu. Şimdi yine Emre ile ilgili bir soru ile karşılaşıyorum. Sadece Emre hakkında konuşmak diğer sözleşmesi bitenlere haksızlık olur. Hayat devam ediyor herkes profesyonelce işini yapmak zorunda." diyerek tecrübeli oyuncu ile sözleşme yenilemeyeceklerini ifade etti. Terraneo, "Emre için teknik rapor pozitif olsaydı sözleşme yenilerdik. Emre ile devam etmeyeceğiz, bu durum net" diyerek noktayı koydu.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi Mahmut Uslu imzalı Emre Belözoğlu'na kulübün resmi internet sitesinden teşekkür mektubu yayınladı.
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde