Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan istifa sinyali

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan istifa sinyali

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada istifa edebileceğinin sinyallerini verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan istifa sinyali
16px
24px
04.11.2017 19:57
ABONE OLgoogle

Süper Lig’de 11 hafta sonunda 17 puan toplayabilen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ortada büyük bir başarısızlık var diyen Aykut Kocaman, üzerine düşeni yapacağını söyledi. Aykut Kocaman’ın açıklamaları istifa edeceği şeklinde açıklandı.

Ligde istediği puanları toplayamayan Fenerbahçe, son dakikada gelen gollle Osmanlıspor ile berabere kaldı. Fenerbahçe'nin tek golü Giuliano'dan gelirken Osmanlıspor'un golünü Aminu attı.

Öncelikle kendi tarafına bakacağını ancak oyuncuların da bunu yapmaları gerektiğini söyleyen Aykut Kocaman, şunları söyledi:

“Süper Lig’de 11 hafta itibari ile ciddi bir başarısızlık. Bir şeyleri çevirebilmek için 1-2 maçlık galibiyete ihtiyacımız vardı. Son dakikalarda gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bunun da bir faturası olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Burada da önce kendi tarafıma bakıyorum. Yaşananlarda en büyük sorumluluk benim… Ancak oyuncular da kendi tarafına bakacaklardır. Ben kendi üzerime düşeni yapacağım. Bu seviyedeki oyuncu grubunun 3-4 yılda yapacağı bireysel hatayı, Vardar maçlarını da eklersek, 13 maçta yaptığını net bir şekilde gördük. Bu bir takımın kaldırabileceğinden fazla… Ciddi bir başarısızlık var ve ben gereken neyse yapacağım.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde