Fenerbahçe, Robin van Persie ile kazandı

Fenerbahçe, Robin van Persie ile kazandı

Fenerbahçe zaman zaman zor anlar yaşadığı Karabükspor deplasmanında sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi.

Fenerbahçe, Robin van Persie ile kazandı
16px
24px
01.04.2017 21:20
ABONE OLgoogle

Robin van Persie ligde 9 hafta sonra fileleri havalandırdı ve sarı-lacivertliler rakibini 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Karabükspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe, Başakşehir’in kaybettiği haftada 2. sıra için umut tazeleyerek farkı 6’ya indirdi. Sarı-lacivertliler maç fazlasıyla 47 puana yükseldi. Karabükspor ise 34 puan ve maç fazlasıyla 9. sırada kaldı.

Fenerbahçe gelecek hafta sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk ederken; Karabükspor, Bursaspor’u sahasında ağırlayacak.

VAN PERSIE 9 HAFTA SON GOL ATTI, 3 PUAN GELDİ

Dakikalar 84’ü gösterdiğinde Fenerbahçe galibiyet golünü buldu. Moussa Sow’un kaleye gönderdiği topu ayağıyla kontrol eden Van Persie, kale önünde topla buluşarak vuruşunu yaptı ve kaleci Ahmet Şahin’i mağlup ederek topu filelerle buluşturdu. Fenerbahçe, son bölümde 1-0 öne geçti!

Hollandalı yıldız 11. haftadaki Galatasaray maçından bu yana ilk lig golünü atarak kariyerinin en uzun gol atamama serisini sonlandırdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde