Nefes kesen maç: Tam 6 gol bir kırmızı kart

Nefes kesen maç: Tam 6 gol bir kırmızı kart

Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında 6 gol bir kırmızı kart

Nefes kesen maç: Tam 6 gol bir kırmızı kart
16px
24px
28.08.2016 22:43
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında evinde Kayserispor'la 3-3 berabere kaldı.

Kayserispor 28. dakikada Welliton'un golüyle öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Simon Kjaer sahneye çıktı ve skora denge getiren golü kaydetti.

Fenerbahçe'ye beraberliği getiren Kjaer, 38 dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı-lacivertliler, 44. dakikada Ozan Tufan'ın golüyle 2-1 öne geçti. 

İlk yarının uzatma dakikalarında ise yine Welliton sahneye çıktı; kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

90. dakikada ise Ufuk Budak sahneye çıktı ve skoru 3-2'ye getirdi. Uzatmalarda Alper Potuk'un golü skora yeniden denge getirdi.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel - van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali - Neustadter, Ozan - Volkan Şen, Alper, Stoch - Emenike

KAYSERİSPOR: Ahamada - Erkam, Armel, Mabiala, Ufuk - Sow, Mihajlovic - Deniz, Umut, Nakoulma - Welliton

VP YİNE YEDEK
Fenerbahçe'de hafta içinde Grassopphers'a karşı ilk 11'de forma giyen ama iyi bir görüntü sergilemeyen Van Persie, Kaayserispor'a karşı yine kulübede başladı. Yıldız futbolcunun fizik olarak hazır olmadığını düşünen teknik direktör Dirk Advocaat forvette Emenike'ye yer verdi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Kayserispor karşılaşmasında Fenerbahçe tribünleri yine boş kaldı. Yaklaşık 10 bin taraftarın takip ettiği karşılaşmada az sayıda taraftar takımlarına destek verdiler.

ZİYECH, AJAX'A DOĞRU
Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Faslı oyuncu Hakim Ziyech, Ajax'a gitmek üzere. Ajax ve twente Kulüpleri pazarlıkları sürdürürken ilk teklif Twente tarafından reddedildi...

LENS BUGÜN AÇIKLANABİLİR
Fenerbahçe'de transferi büyük oranda tamamlanan Lens'in bugün açıklanması bekleniyor. Yıldız kanat oyuncusu ile her konuda anlaşan sarı lacivertliler ufak tefek pürüzlerin çözülmesinin ardından Hollandalı oyuncuyu kadrolarına katacaklar.

SALİH KULÜBEYE
Fenerbahçe'de milli takıma seçilen isimlerden Salih Uçan hafif sakatlığı sonrası kulübede oturdu. Teknik patron Dirk Advocaat genç futbolcunun yerine orta alanda Alper'e şans verdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde