Ezo da şaştı bu işe: Kolay silinebilen halı

Ezo da şaştı bu işe: Kolay silinebilen halı

Flora Halı, bayi toplantısında halının üzerine meyve suyu döktü. şarkıcı Ezo, meyve sularının halının üstünden akıp gitmesine şaşırdı

Ezo da şaştı bu işe: Kolay silinebilen halı
16px
24px
18.03.2014 13:53
ABONE OLgoogle
Türkiye’nin önde gelen halı firmalarından Flora Halı, ilk bayii lansmanını istanbul’da gerçekleştirdi. Polat Rönesans Otelde gerçekleşen toplantıya yaklaşık 550 bayi katıldı. 

2014 yılının yeni  modellerini düzenlediği muhteşem bir lansman  ile bayilerine tanıtan Flora Halı, özellikle yeni  El roman serisiyle kolay temizlenebilir özelliği bu halıda öne çıkardı , bir önceki Ezo kokulu serisiyle 2 kez  inovasyon ödülüne layık görülen flora ,  kokulu halıda olduğu gibi  kolay temizlenebilen el roman serisiyle de  hanımların hayatlarını çok kolaylaştıracak..

Rafet el romanın yeni sanatçısı Ezo’nun da katıldığı gecede konuklar oldukça keyifli dakikalar yaşadı.  El roman serisi üzerinde oluşturulan  lekelerin kolay bir şekilde temizlenmesine şahit olan bayilerin yanı sıra basın mensupları da çok şaşırdı ve sanatçı Ezo hayranlığını gizleyemedi..

Lansmanda yaklaşık 220 yeni desenini sergileyen  Flora Halı ,sektöre yenilik anlamında sürekli  yön veren bir marka  olacağını  gözler önüne serdi. 

Flora Halının yeni reklam filminin de tanıtıldığı gece son derece renkli görüntülere sahne oldu. 

FLORA HALIDA HEDEF İLK ÜÇ

Flora Halı’nın Nisan ayında satışa sunacağı El roman modelinin tanıtımıyla start alan gecede konuşma yapan Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, “2012 yılında Flora markasıyla halı üretimine başladık. Yaklaşık 2 yıl gibi bir zaman içerisinde oldukça yol kat ettik. Bu başarı ekip işi tüm Flora ekibine ve Özkaya Holding ailesine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 Flora Halı’nın dinlendirici özelliğe sahip kokulu halı serisini görücüye çıkardığını, ve kolay temizlenebilen özelliğe sahip olduğunu kaydeden Yücel, “Biz halıya yeni bir konsept kazandırmaya çalışıyoruz. İşe lavanta kokusu ile başladık. Yeni modelimiz El roman kalitesiyle de hanımlarımızın işini kolaylaştıracak halılar üretiyoruz. El roman serimizi ünlü sanatçı Rafet El roman’ın reklam müziğimizi yapmasından esinlendik.

 Gaziantep bugün halı sektöründe dünyada söz sahibi bir konumda bulunuyor. Bizim Flora Halı, olarak en büyük hedefimiz ise ilk üç’ün içerisinde olmaktır. Biz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiş bir firmayız.  Yeniliklerimiz ve farklılıklarımızla ortaya çıkmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

ÖZKAYA HOLDİNG’TEN TAM DESTEK

Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel’in konuşmasının ardından Özkaya Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin ve Metin Özkaya’da birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Geceyi tertip eden flora Halı İstanbul bölge müdürü kadir batmazın konuşmasının ardından sanatçı Ezo’da, yakında Rafet el romanın çekeceği klibine Flora’nın sponsor olmasına çok sevindiğini ifade ederek, konuklara birbirinden güzel şarkıları ile müzik ziyafeti çekti. Akşam yemeğinin ardından sahne alan Urfa sıra geceleri ekibiyle tüm konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde