Ex aşkını hayatından çıkarmamış! Birlikte tatil yapmışlar

Ex aşkını hayatından çıkarmamış! Birlikte tatil yapmışlar

Derin Mermerci Aydın ile Tolga Egemen'i bir mekanda baş başa gördüğünü söyleyince...

Ex aşkını hayatından çıkarmamış! Birlikte tatil yapmışlar
16px
24px
29.12.2016 05:01
ABONE OLgoogle

Bir arkadaşım, Derin Mermerci Aydın ile Tolga Egemen'i bir mekanda baş başa gördüğünü söyleyince şaştım kaldım! Çünkü Derin Hanım ile Tolga Bey, iki yıllık büyük aşkın ardından 17 Temmuz 2010'a nikah tarihi almış ancak son anda evlenmekten vazgeçip dostça ayrılmıştı.

Eylül 2013'te Cem Aydın ile evlenen ve geçen yıl ikizleri Lal ve Mina'yı kucağına alan Derin Hanım'ı, eski aşkı Tolga Egemen ile gördüğünü söyleyen arkadaşıma, "Saçmalama, yanlış görmüşsündür!" dedim. Ancak öğrendim ki, arkadaşımın hakkını yemişim!

Tolga ile Derin'in nikahı süresiz ertelendi

Meğer evliliğin eşiğinden dönen Derin Mermerci Aydın ile Tolga Egemen arasında aşk bitmiş ama ikili dostça görüşmeye devam ediyormuş.

BİRLİKTE TATİL YAPMIŞLAR!

Derin ile Tolga'nın mütevazı düğünü iptal!

Üstelik bu görüşmelere zaman zaman Derin Hanım'ın eşi Cem Aydın da katılıyormuş. Çünkü Cem Bey ile Tolga Egemen'in tanışıklıkları çok eskiye dayanıyormuş. Bir dönem çalıştıkları Doğuş Grubu'nda başlayan arkadaşlıkları hiç bitmemiş. Bu arada üçlünün, geçen yaz Alaçatı'da birlikte tatil yaptığı da kulağıma geldi. Aşkı dostluğa dönüştürmek kolay iş değil; başarabilene de bravo doğrusu.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde