Ethem Sancak'tan sürpriz yatırım kararı!

Ethem Sancak'tan sürpriz yatırım kararı!

BMC Otomotiv ve Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sahibi Ethem Sancak, yeni yatırım yapacağı bölgeyi açıkladı

Ethem Sancak'tan sürpriz yatırım kararı!
16px
24px
16.10.2015 08:52
ABONE OLgoogle
BMC Otomotiv ve Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sahibi Ethem Sancak, 'Karasu'ya savunma sanayi yatırımı yapacağız.' dedi

Sakarya'nın Karasu Belediyesi'ni ziyaret eden işadamı Ethem Sancak, sahibi olduğu BMC Otomotiv ve Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ilçede savunma sanayine yönelik yatırım yapacağını söyledi.

Karasu Belediye Başkanı AK Partili Mehmet İspiroğlu ile makamında görüşen Ethem Sancak, Otomotiv Organize Sanayi Bölgesi kuruluş çalışmaları devam eden ilçede tesis kurmak istediklerini açıkladı.

Ethem Sancak, amaçlarının savunma sanayinde dünyada ilk 10'a girmek olduğunu kaydederken, "Yeter ki Karasu bizi sevsin, benimsesin. Karasu için çok büyük yatırım olacak. Bizim hayallerimiz yerli otomobilin çok ilerisinde" diye konuştu.

Karasu'nun, Karadeniz’e sahili olan ve konumuyla ilgili önemli bir yer olduğu için burayı önerdiklerini anlatan Ethem Sancak, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın çok emeği oldu bizim buraya gelmemizde, buraya yatırım yapmamızda Çünkü buranın çocuğudur. Ve burayla ilişkin çok güzel hayalleri var" dedi. Başka illerden de kendilerine yatırım teklifi geldiğini, ancak devlet yetkililerinin de kendilerine Karasu'yu gösterdiğini anlatan Ethem Sancak, "Bugün bunun için buradayım. Karasu halkı bizi severse kabul ederse hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu da ilçenin Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu belirterek, "Böyle bir proje için biz de hazırız. Gençlerimize de iş imkanı sağlanacak. Bu projeyi destekliyoruz" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde