Ethem Sancak'ın ses kaydı: Ben bu bakana aşık oldum

Ethem Sancak'ın ses kaydı: Ben bu bakana aşık oldum

Ethem Sancak, tarımı köylülerin elinden almayı planlıyor. İşte Sancak'ın ilginç açıklamaları...

Ethem Sancak'ın ses kaydı: Ben bu bakana aşık oldum
16px
24px
21.08.2014 09:44
ABONE OLgoogle
AKP'ye yakın işadamı Ethem Sancak'ın Redhack tarafından internete düşürülen skandal ses kaydında çarpıcı cümleler gün yüzüne çıktı. Ethem Sancak, tarımı köylülerin elinden almayı planlıyor. Ses kaydında Remzi Gür'ün açıklamaları da var. 

Akşam, Skyturk360 gibi kanalları TMSF'den alan ancak hala parasını ödemeyen, AKP'ye yakınlığıyla bilinen işadamı Ethem Sancak skandal bir ses kaydıyla yeniden gündeme geldi.

Redhack'in yayınladığı tapelerde Ethem Sancak olduğu anlaşılan ses, skandal açıklamalar yapıyor.

İşte Sancak'ın en çarpıcı sözleri...

ETHEM SANCAK: 'TARIMI KÖYLÜNÜN ELİNDEN ALMAK GEREK'

Yaklaşık 25 dakikalık ses kaydında Bakan Eker'e övgüler düzen Ethem Sancak, "15 yıl öncesine kadar bu ülkenin demokrasiye kavuşması ve muasır medeniyet seviyesine çıkması için neredeyse canım dahil her şeyimi vermek üzere koşullanmıştım.

Devrim yapmaktan yola çıktık, buralara kadar geldik.

Fakat 15 yıl önce bir gerçeği keşfettim, tarımı modernleştiremezsek bir köylü toplumu olmaktan kurtulamayız.

Ne devrim olur hiç bir şey olmaz.

Bu tarımın modernleşmesi gerekiyor.

Ve bu tarımın köylünün de elinden alınması gerekiyor.

Sayın Bakanımla işte o noktada zaten bir araya geldik ve o günden bugüne ben bu Bakan'a aşık oldum. Bunu sakın şey olarak algılamayın.

Dalkavukluk ya da yağ çekme değil.

Ben sivri dilli bir adamım, eleştirmeyi de biliyorum. Tarımda entellektüel yok ama kendisi tam bir entellektüel. Kendisi bakanlığı atandığında Doğan Grubu'nun önde gelen yazarlarıyla beraberdim. "Gene, senin ki köy ağasını tarım bakanı yaptı" dediler.  Senin ki dedikleri sayın başbakan. Ben de dedim ki, "Tanımıyor sunuz. Gelin sizle bir iddiaya girelim. Bakanla sizi biraraya getireyim, her türlü sorunuza cevap versin. Biraya getirdim, bakan yazarların her türlü sorusuna cevap verdi. Yazarların hepsini mat etti. Yazarlar dediler ki, "Keşke Kültür Bakanı olsaydı".  

15 yıl önce tarımı fark ettim. Benim için ekşisözlüğe bakarsanız "İneğe aşık işadamı" diye geçer. Şunu farketttim ki Allah'ın insandan sonra yarattığı en kutsal varlık inek. İnek çok müthiş bir mahluk. 

Kızıl Hackerlar Grubu RedHack'in yayınladığı ve Tarım Bakanı Mehdi Eker ile AKP'li işadamlarına ait olduğu idia edilen ses kaydı için tıklayınız...
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde