Ethem Sancak'ı kızdıracak: Tetikçi gazete...

Ethem Sancak'ı kızdıracak: Tetikçi gazete...

Star'dayken, Kabataş'taki hayali saldırıyı haberleştiren Elif Çakır eski gazetesini tetikçilikle suçladı.

Ethem Sancak'ı kızdıracak: Tetikçi gazete...
16px
24px
27.07.2015 15:20
ABONE OLgoogle
Gezi Parkı direnişi sürecinde; Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu’ya röportaj yapan ve Zehra Develioğlu’nun “Onlarca yarı çıplak erkek bana saldırdı, üzerime işediler” gibi absürd iddialarını haberleştiren ve gazetesininin manşetinde çıkmasını sağlayan Elif Çakır bir süre önce ayrıldığı Star gazetesine “tetikçi” dedi.

Yazar Elif Çakır, geçen hafta Star ve Kanal 24’ün ofislerinin de bulunduğu Ethem Sancak’a ait  binaya konulduğu ve içinden bomba çıktığı iddia edilen şüpheli paket ile ilgili konuştu.

Twitter’dan açıklama yapan Elif Çakır “Son dönemde Yeni Türkiye’ye zarar veren etik olmayan, tetikçi yayın yapsa da star gazetesine yapılan saldırıyı kınıyorum. Arkadaşlarıma geçmiş olsun” dedi.



Kabataş röportajıyla tarihi bir asparasaga imza atan Elif Çakır’ın ‘etik’ dersi vermesi kadar eski patronu Ethem Sancak’a “saldırması” da sosyal medyada geniş yankı buldu.

Star Gazetesi ve Kanal 24 Televizyonu’nun bulunduğu binanın bahçesine 24 Temmuz günü bırakılan ve güvenlik görevlilerince fark edilen şüpheli paket bomba alarmına neden olmuştu. Çok sayıda polis ve bomba imha ekibi, binanın etrafında güvenlik önlemi alınırken çalışanlar binayı boşaltmıştı. Zaman ayarlı ve basınç tesirli olduğu ifade edilen bomba, güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonrası etkisiz hale getirilmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde