Esnafa gecikme faizi müjdesi

Esnafa gecikme faizi müjdesi

Başbakan Yıldırım, "Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının gecikmiş faizlerini tamamen siliyoruz" dedi

Esnafa gecikme faizi müjdesi
16px
24px
28.06.2016 12:03
ABONE OLgoogle
Başbakan Yıldırım: "Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının gecikmiş faizlerini tamamen siliyoruz. Geri kalan borçlarını da yeniden yapılandırıyoruz. Bu şekildeki 110 bin esnafımızın tamamını, 400 milyon liralık yükten kurtarmış oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

Başbakan Yıldırım: "Evlenme, ölüm gibi nüfus olayları için artık nüfus müdürlüklerine gitmeye ihtiyaç kalmayacak. Vatandaş, mahkeme kararına ihtiyaç duymadan adlarını, soyadlarını değiştirme hakkına sahip olacak. Pasaport ve ehliyet işleri artık nüfus idarelerinden yapılacak. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen köylerin muhtarları ile il ve ilçe müftülerine resmi nikah kıyma yetkisi verilecek."

Başbakan Yıldırım: "Çiftçilerimiz ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisi'ne satmak isterlerse, ürün bedellerinin tamamını bayramdan önce peşin alabilecekler. 2016 yılı için Anadolu kırmızı sert ekmeklik buğdayın alım fiyatını 910 lira, ton başına belirlemiş bulunuyoruz. Bu fiyata, kaliteye göre yüzde 7'ye kadar ilave prim uygulanacak, bundan böyle Ofisin ürün alımlarında üreticiden ton başına kestiği boşaltma ücretini de kaldırmış bulunuyoruz."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde