Eski mankenin ölümünde Ahmet Bayer'in iki oğlu tutuklandı

Eski mankenin ölümünde Ahmet Bayer'in iki oğlu tutuklandı

Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili mahkemeye sevk edilen iş adamı Ahmet Bayer'in oğulları Hakan ve Volkan Bayer sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Eski mankenin ölümünde Ahmet Bayer'in iki oğlu tutuklandı
16px
24px
30.08.2012 08:19
ABONE OLgoogle

Bodrum'da 2003 Türkiye Mankenler Kraliçesi Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili mahkemeye sevk edilen iş adamı Ahmet Bayer'in oğulları Hakan ve Volkan Bayer sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Bodrum'da 2010 yılında kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitiren manken Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili Bodrum Adliyesi'ne getirilen şüpheli iş adamı Ahmet Bayer ile oğulları Hakan ve Volkan Bayer yaklaşık 9 saat adliyede kaldı. Duruşmanın ardından Hakan ve Volkan Bayer hakkında tutuklama kararı çıktı.
 
Ahmet Bayer adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, iki oğlunun da olay anında orada olmamalarına rağmen tutuklanmasının şokunu yaşadığını söyledi. Aslı Baş'ın balkondan atladığını iddia eden Bayer sözlerini şöyle sürdürdü:
 
''Olayın 8 tane görgü tanığı var. Bunları görgü tanıkları kanıtlıyor. Bunun şokunu yaşıyorum ama yine de adalete güveniyorum. En kısa zamanda suçsuzlukları ispat edilecektir. Onun için çalışmalarımıza başladık. Bugüne kadar hep sessiz kaldık, bir sürü spekülasyon yapıldı, medya kanalıyla bir sürü baskı yapılmaya çalışıldı.''
 
Avukatları ile tüm delilleri elden geçireceklerine değinen Bayer, ''Gizlilikle yürütülen soruşturmada evraklar ve dosyalarla ilgili ilk defa bu sabah buraya geldiğimizde haberimiz oldu. Kamera kayıtlarını inceledikten, gereken delilleri de ortaya koyduktan sonra hukuk mücadelemize devam edeceğiz'' diye konuştu.
 
Mahkemece şüpheli sıfatıyla ifadesinin alındığı Ahmet Bayer ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Miss Model of Turkey Yarışması'nda 2003 yılı Türkiye Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş, 2010 yılında Bodrum'un Yalıkavak beldesinde kaldığı otelin üçüncü katından düşerek ağır yaralanmış, Baş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde