Eski manken, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdü intihar etti

Eski manken, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdü intihar etti

İstanbul'daki Conrad Otel'inde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski mankenlerden Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker'in daha sonra intihar ettiği öğrenildi.

Eski manken, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdü intihar etti
16px
24px
27.08.2017 20:10
ABONE OLgoogle

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve eski mankenlerden, Filiz Aker’in can verdiği olay, akşam saatlerinde, Beşiktaş’taki Conrad otelde meydana geldi. Şaşmaz'ı sırtından dört kez vuran Aker'in de daha sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi. 

İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı.

İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

Filiz Aker’in facebook sayfasında Vatan Şaşmaz ile bir fotoğrafı görülüyor. 

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri otelde inceleme yaptı. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra  Aker'in, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 4 el ateş ederek öldürdüğü, daha sonra da silahı kafasına doğrultarak intihar ettiği belirtildi.

Oteldeki kamera kayıtları da incelendi. Odayı gören kayıtlarda Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz dışında odaya üçüncü bir kişinin girmediği anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Aker ve Şaşmaz arasındaki sorunun ve cinayet sebebinin henüz belirlenemediği belirtildi. Ancak Filiz Aker’in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürüldü.

2015’te Vatan Şaşmaz mimar sevgilisi Yasemin Adalı ile evlenmişti.

VATAN ŞAŞMAZ’IN BASIN DANIŞMANI: “SEVGİLİ İDDİASI İÇİN BİR ŞEY SÖYLEYEMİYORUM”

 Olayın ardından ünlü sunucunun yakınları büyük şok yaşarken Şaşmaz’ın ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürdüğü ileri sürüldü.

Korkunç olayın ardından Vatan Şaşmaz’ın basın danışmanı Hakan Altut, “Dehşet içindeyiz. Sevgili iddiası için bir şey söyleyemiyorum. Uzun süredir birlikte çalışıyoruz. Biliyorsunuz Vatan Ağabey evliydi. Kimseye de bir düşmanlığı yoktu. Neşeli bir insandı” dedi.

CİNAYETİN SEBEBİ AYRILIK MI?

Öte yandan edinilen bilgiye göre Vatan Şaşmaz, Aker’den ayrılmak istedi. Çift ayrılığı konuşmak üzere otelde buluştu ve belli bir süre sonra tartışmaya başladı.

Öfkesine yenilen Aker, yanında getirdiği tabancayla otelin kapısından çıkmak üzere hareketlenen Şaşmaz’ın sırtına iki el ateş etti. Şaşmaz, vurulduktan sonra tam otel odasının kapısının önüne düştü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde