Esenyurt'ta yeni bir vurgun daha! 540 aile dolandırıldı mı?

Esenyurt'ta yeni bir vurgun daha! 540 aile dolandırıldı mı?

Esenyurt'ta yeni bir vurgun iddiası daha! Makrom İnşaat ve Lütfü Bakırcı'nın Esenyurt bölgesinde verdiği büyük zararın izleri kurumadan yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Esenyurt'ta yeni bir vurgun daha! 540 aile dolandırıldı mı?
16px
24px
31.08.2015 09:50
ABONE OLgoogle
Esenyurt bölgesinde faaliyet gösteren Şafak İnşaat projesi Wish İstanbul'da 540 aile ve çok sayıda arap yatırımcı dolandırıldı iddiaları şoke etti.

Makrom İnşaat patronu Lütfü Bakırcı Petek Dinçöz'ü reklam yüzü yaparak konut vaadiyle 800 kişiyi mağdur ettiği iddialarının hemen ardından bu kez de, Şafak İnşaat Wish İstanbul projesinde yaklaşık 540 aile ve araplar mağdur edildiği iddia edildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Tuzla ve Esenyurt’ta, Petek Dinçöz’lü Reklam filmleriyle bilinen Makrom İnşaat’ın, konut vaadiyle 800 kişiyi mağdur ettiği iddialarının ardından, inşaat sektöründe bir skandal iddia daha ortaya çıktığı kaydedildi.

Buna göre, Şafak İnşaat’a ait Wish İstanbul adlı konut projesinde, 540 aile ve Arap müşterilere mükerrer satış yapıldığı ileri sürüldü. 21 milyon lirayı aşkın para toplanan ve yaklaşık 150 pilotun, hakim ve polisin de bulunduğu mağdurlar şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayrıca ortaklardan Ö.K. da, diğer ortağı V.Ş. hakkında suç duyurusunda bulunarak, V.Ş.’nin kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. “Kandil’e kaldıracağım” Ö.K., suç duyurusunda şunları söyledi:

“Kandil’e kaldıracağım”

“7 Ocak 2014’te V.Ş. , benim ve şirket ortaklarının bilgisi ve izni olmadan imza sahteciliği yaparak karar alıp sonradan ise para hareketleri, çek alıp verme, cironto gibi işlemler yapmış ve menfaat temin etmiştir. Şikayet edeceğimi söyleyince, bana hem kendisi hem de eniştesi E.K. tarafından evime adam göndereceği, bin 500 PKK’lı yollayacağı, Kandil’e kaldıracağı ve evinden aldıracağı şeklinde tehditler etmiştir."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde