Erdoğancılarla Davutoğlucular yine birbirine girdi

Erdoğancılarla Davutoğlucular yine birbirine girdi

Erdoğancı medya ile Davutoğlucu medya arasındaki karşılık atışma artık kavgaya dönüştü...

Erdoğancılarla Davutoğlucular yine birbirine girdi
16px
24px
23.01.2017 05:41
ABONE OLgoogle

Erdoğancı medya ile Davutoğlucu medya arasındaki karşılıklı atışma kavgaya dönüşmüştü.

Bu kavgaya bir yenisi daha eklendi...

Eski Başbakan Davutoğlu'na yakın olmasıyla bilinen Karar gazetesi, "En kritik sandık" başlığıyla yayımlanan manşet haberi ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın El Bab şehidi Selim Topal'ın cenazesini omuzladığı fotoğrafın alt alta kullanılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Açıklamada, "İçinden geçmekte olduğumuz hassas dönemde, istemeyerek de olsa bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermekten dolayı okurlarımızdan ve kamuoyundan özür dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Meryem Gayberi de Twitter hesabından Kara gazetesini eleştirdi.

Gayberi, "Şehit haberi şehit haberi olarak verilir. Şehit tabutunun fotoğrafının verildiği bir haberde Cumhurbaşkanlığı sistemi haberi verilmez. Şehidimize de saygısızlık bu. Şunu kimse unutmasın Erdoğan varken başka lidere ihtiyacımız yok. 2-3 gazete sos yapıp önümüze koymasın. Mesele görselin kullanılması değil ki elbette şehidimizin görseli kullanılır. Mesele "En kritik sandık diye tabut fotoğrafıyla mesaj verilmesi" ifadelerini paylaştı.

Kısa bir süre önce de Karar gazetesi FETÖ'den gözaltına alınan kaymakam Kadir Güntepe ile ilgili bir haberi verirken, PKK'nın şehit ettiği Derik Kaymakamı Fatih Safitürk'ün fotoğrafını kullanması büyük tepki çekmişti.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde