Erdoğan uzatınca ünlü bisikletçi terk etmek istedi

Erdoğan uzatınca ünlü bisikletçi terk etmek istedi

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son gününde skandallar art arda yaşandı!

Erdoğan uzatınca ünlü bisikletçi terk etmek istedi
16px
24px
03.05.2015 13:50
ABONE OLgoogle
51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2015) 8. ve son etabı, 21 takımdan 150 sporcunun katılımıyla İstanbul’da sona erdi.

Tarihi yarımadada 9 tur atan bisikletçiler Galata Köprüsü’ne geçip, Karaköy, Kabataş ve Dolmabahçe’yi katederek Barbaros Bulvarı’na ulaştı.

Boğaziçi Köprüsü’nü geçtikten sonra geri dönen yarışçılar, Kennedy Caddesi güzergahını takip ederek Atmeydanı’ndaki finişte etabı tamamladı.

Finişi en önde gören isim ise Lampre-Merida takımının Hırvat sporcusu Kristijan Durasek oldu.

YARIŞ BİTTİ ZULÜM BAŞLADI



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Klasman sonrasında mavi, yeşil ve kırmızı mayoları elleriyle bisikletçilere tek tek giydirdi.

Saatlerce pedal çeviren bisikletçiler, Erdoğan’ın uzun konuşması boyunca podyumda kaldı. Buna tepki gösteren ünlü pedal Mark Cavendish podyumu terk etmek istedi ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruması tarafından kolundan tutularak yeniden podyuma döndü.

Finiş etabına koruma ordusuyla gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:

"Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda dereceye giren Mark Cavendish sahneden inmedi; 2 ayrı kategoride ödül aldığı için tekrar podyuma çağrıldı."

BOYUNLARI GÖZÜKÜYOR, GÖZÜKMESİN!

Ödül töreninde görev alacak olan hosteslere de engel geldi! Saçları topuz şeklinde toplanan hosteslerin saçlarını salmaları ve boyunlarının gözükmemesi emri geldi! Hostesler saçlarını salmak zorunda kaldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde