Erdoğan, sigarayı bırakanı Saray'da ağırlayacak

Erdoğan, sigarayı bırakanı Saray'da ağırlayacak

"9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü" dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde özel resepsiyon verecek.

Erdoğan, sigarayı bırakanı Saray'da ağırlayacak
16px
24px
08.02.2016 08:12
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde sigarayı bırakan 250'nin üzerinde vatandaşa, "9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü" dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde özel resepsiyon verecek.

9 Şubat'taki resepsiyona, Türkiye genelinde sigarayı bırakan 250'den fazla vatandaş katılacak. Her fırsatta, sigara içen birini gördüğü anda o kişiyi sigarayı bıraktırmak için ikna etmeye çalışan Erdoğan'ın bu özel davetine, yurt gezileri sırasında sigara içerken görüp, sigarayı bıraktırdığı 20 kişi de iştirak edecek.

Yurt gezilerinde de sigara içerken gördüğü kişilerden, sigarayı bırakma sözü alan Erdoğan'ın, bu kişilerin sigara paketine, isim, soy isim, tarih ve telefon numaralarını yazarak aldığı çok kere basına yansımıştı.

Külliyedeki özel resepsiyonda, bu sigara paketlerinden oluşan koleksiyondan fotoğraflar da sergilenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 2010 yılında, başbakanlığı sırasında, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından, sigara ile mücadelesinden dolayı "Sigara ile Küresel Mücadele Özel Ödülü" verilmişti. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde