Erdoğan'ın küstüğü işadamı o toplantıda

Erdoğan'ın küstüğü işadamı o toplantıda

İstanbul'un silüetini bozduğu gerekçesiyle eleştrilen 16/9 kulelerinin müteahhiti Mesut Toprak bugün Erdoğan ile TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısı için aynı salondaydı.

Erdoğan'ın küstüğü işadamı o toplantıda
16px
24px
18.09.2014 13:13
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başbakanlığı döneminde İstanbul'un silüetini bozduğu gerekçesiyle eleştrilen 16/9 kulelerinin müteahhiti Mesut Toprak bugün Erdoğan ile TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısı için aynı salondaydı.

Erdoğan Başbakanlığı döneminde Toprak'la ilgili olarak, "Sahibiyle konuştum. Tıraşlayın dedim. Ama hiçbir şey yapmadılar. O yüzden çok kırıldım, 5 yıldır konuşmuyorum” demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katıldı. Salonda iş dünyasının tanınmış isimleri vardı. O isimler arasında biri salonun arka sıralarında oturmayı tercih etmişti.  Aynı zamanda toplantının gerçekleştirildiği otelin de mülk sahibi olan bu isim işadamı Mesut Toprak'tı. Toprak'ın ismi sahibi olduğu otellerle değil Zeytinburnu'ndaki 16.9 kuleleriyle gündeme gelmişti.

 İstanbul'un tarihi silüetini bozan yapı için Erdoğan, başbakanlığı döneminde kulelerin traşlanmasını istemiş, isteği yerine gelmeyince de kulelerin sahibi İşadamı Mesut Toprak'la küstüğünü ve bina traşlanana kadar küs kalacağını açıklamıştı. Mesut Toprak'ın  otele gelişi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayan heyette de yer aldığı öğrenildi. Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde