Erdoğan'ın ‘Filinta’ dizisine ilgisinin ardında oğlu Bilal çıktı!..

Erdoğan'ın ‘Filinta’ dizisine ilgisinin ardında oğlu Bilal çıktı!..

Gazeteci Mustafa Hoş, TRT’nin bölüm başına 5 milyon dolar ödediği Filinta dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal ile Bilal Erdoğan’ın bağlantısını açıkladı

Erdoğan'ın ‘Filinta’ dizisine ilgisinin ardında oğlu Bilal çıktı!..
16px
24px
22.04.2015 04:35
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan geçtiğimiz hafta sonu TRT’de yayınlanan Osmanlı polisiyesi Filinta dizisinin setine gitti.

Program sıralamasında 20’nci, rating oranı ise 2.16 olan dizi filmi uzun uzun övdü, oyuncularla sohbet etti.

Gazeteci Mustafa Hoş, Twitter hesabından, aynı seti TRT’nin bağlı olduğu Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın da ziyaret ettiğini hatırlatıp “TV tarihinin pahalı prodüksiyonuna bu ilgi neden?..” sorusunu yöneltti. Hoş, Bilal Erdoğan ile Yusuf Esenkal ilişkisini şöyle anlattı:


CEVAHİR AVM’DEKİ SABUN DÜKKANI

“Diziyi Es film şirketi yapıyor. Filinta ilk işleri. Haftalık 5 milyon dolar bütçeli olduğu iddia ediliyor. Es filmin ortaklarından biri Yusuf Esenkal. 2014’te Es film kuruluyor ve sonrası Filinta. Esenkal soyadı oldukça tanıdık aslında. Bilal ve Sümeyya Erdoğan’ın gıda şirketi Doruk Izgara’nın ortağının adı Mustafa Esenkal.

Bilal Erdoğan’ın mis hediyelik eşya şirketinde ortağı yine Mustafa Esenkal’dı. İlk iş yerlerini de Cevahir AVM’de açmışlardı. Cevahir AVM’nin pazarlama müdürü o dönemde şimdi Filinta dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal’dı.

Filinta yapımcısı Yusuf Esenkal ile Bilal Erdoğan’ın nasıl bir iş ilişkisi var? bilalerdogan.com domaini bakın kimin… Yusuf Esenkal’ın…”
Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde