Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya zehir zemberek sözler: Bedelini ödemek zorunda

Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya zehir zemberek sözler: Bedelini ödemek zorunda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fox TV haber spikeri İsmail Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi hakkındaki iddiaları büyük tepki gösterdi.

Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya zehir zemberek sözler: Bedelini ödemek zorunda
16px
24px
19.10.2017 07:31
ABONE OLgoogle

Polonya ziyaretini tamamlayarak yurda dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan da Varşova dönüşü uçakta gazetecilerin bu yöndeki sorularını yanıtladı.

"Bir kadın bakanın eşiyle ilgili iddialar ortaya atıldı. Bakandan yalanlama geldi. Değerlendirmeniz nedir?" sorusuna yanıt veren Cuhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Küçükkaya'ya çok sert sözlerle yüklendi.

"BU DAVAYI BİZZAT TAKİP EDECEĞİM"

Küçükkaya'nın iddiasını "Çok terbiyesizce, ahlaksızca, adice bir iftira." olarak yorumlayan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü;

 “Çok terbiyesizce, ahlaksızca, adice bir iftira. Bayan bakanımız, zaten hukuki hakları saklı kalmak kaydıyla açıklamasını yaptı. Böyle bir şey söz konusu değil. Terbiyeden yoksun olan söyleyeni yazanı, sufle edeni her kimse, bunun hukuki bedelini ödemek durumundadır. Benim bayan bakanıma ahlaksızca adice yakıştırma yapamazsınız. Biri TV’den sufle ediyor, diğeri yazılı haber haline getiriyor. Ben bakanımıza söyledim, bizzat takip edeceğim dedim. Kendisine de konunun takipçisi olmasını söyledim.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde