Erdoğan’dan Hürriyet'e ve Aydın Doğan'a çok sert tepki: Bedelini ağır ödeyecektir...

Erdoğan’dan Hürriyet'e ve Aydın Doğan'a çok sert tepki: Bedelini ağır ödeyecektir...

Erdoğan'dan Hürriyet'e çok sert tepki: Burada yapılan, atılan başlık terbiyesizlik seviyesizlik. Böyle bir başlığı atmaya ne gazete yönetimi ne de patronu muktedir değildir, olamaz. Bizi kim kendi içimizde birbirimize düşürmeye çalışıyorsa bedelini ağır ödeyecektir.

Erdoğan’dan Hürriyet'e ve Aydın Doğan'a çok sert tepki: Bedelini ağır ödeyecektir...
16px
24px
28.02.2017 12:04
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan’a ziyaretinden önce havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile dünkü ‘sürpriz’ görüşmesine ilişkin “Öncelikle Genelkurmay Başkanımızla dün görüşmemizde birinci derecede El Bab operasyonu sürecine yönelik çalışmalar vardı.  Son gelişmeleri birlikte değerlendirme yapma fırsatımız oldu.” dedi.

Hürriyet'te 'Karargah Rahatsız' depremi... Sedat Ergin görevden alındı

 “TERBİYESİZLİK, SEVİYESİZLİK…”

Erdoğan Hürriyet gazetesinin, geçtiğimiz cumartesi günü sürmanşetine taşığı “TSK’nın son dönemdeki bazı algı operasyonlarından ‘rahatsız’ olduğunun işlendiği” haberine ilişkin ise şunları söyledi “Sizlerin de ifade ettiği gibi ismini verdiğiniz bu gazetede ön sayfada atılan başlık tabi içeride atılan başlık çok çok daha çirkindi… Ve 7 soruya 7 cevap öte tarafta karargah rahatsız gibi ifadeler bunlar tabi bizleri rahatsız ettiği gibi TSK’yı da rahatsız etti. TSK rahatsız olursa biz rahatsız oluruz. Biz rahatsız olursak TSK rahatsız olur. Burada yapılan atılan başlık terbiyesizlik seviyesizlik, Böyle bir başlığı atmaya ne gazete yönetimi ne de patronu muktedir değildir olamaz. Şu an bazı hukuki adımlar atıldı biz bunun takipçisi olacağız. Kimsenin devleti birbirine düşürmeye hakkı yoktur. Yok amiral gemisiymiş. Bizi kim kendi içimizde birbirimize düşürmeye çalışıyorsa bedelini ağır ödeyecektir. Bunlar eski alışkanlıklar. Herkes yerini konumunu bilecek” dedi.

Hande Fırat ifadeye çağrıldı, Hürriyet'in o manşetine soruşturma

TSK AÇIKLAMA YAPACAK

Erdoğan ayrıca konuyla ilgili olarak TSK’nın kendi internet sitesinden açıklama yapacağını duyurdu.

TSK, TEK BAŞINA MENBİÇ'E GİTMEYECEK

Suudi Arabistan ziyareti sırasında, 'El Bab'tan sonra sırada Menbiç var' diyerek, TSK'nın tek başına Menbiç'e yürüyeceği mesajını veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada Menbiç'e operasyon için 'koalisyon ülkeleriyle mutabakat' şartını getirdi. Erdoğan Pakistan ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada 'Koalisyon güçleri ile, ABD ve Rusya'yla mutabık kalmamız halinde, Menbiç ve Rakka'ya yönelik atılacak adımlar var' dedi. Erdoğan, Menbiç'ten YPG-PYD unsurlarının çekilmesi isteğini de yineleyerek, 'Menbiç araplara ait bir yerdir. Amerikalı dostlarımıza söyledik. Fırat'ın doğusuna PYD ve YGP'nin geçmesi gerekir dedik. Bu yapının Fırat'ın doğusuna geçmesi gerekir. :Buraya Menbiç'in yerel halkının gelmesi lazım' diye konuştu. Erdoğan, 17 Şubat'ta Suudi Arabistan'ın El Arabiya kanalına yaptığı açıklamada, 'El Bab'tan sonra sırada Menbiç var' ifadesini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde