Erdoğan'dan Barzani'ye: Hava sahası da sınırları da kapatılacak

Erdoğan'dan Barzani'ye: Hava sahası da sınırları da kapatılacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kanaat önderleri ile buluşma toplantısında konuştu..

Erdoğan'dan Barzani'ye: Hava sahası da sınırları da kapatılacak
16px
24px
05.10.2017 13:07
ABONE OLgoogle

Erdoğan'ın toplantıda yaptığı konuşmadan önemli satır başları şöyle:

Tarih ibret alanlar için tekerrür etmez. Bunun için tüm imkanlarımızla geçmişteki hataların tekrarlanmaması için çalışıyoruz. Bölgemizdeki kanlı senaryonun önündeki en büyük engel Türkiye. Güçlü Türkiye bölgesel huzur ve güvenin istikrarı demektir. Kendi ayakları üzerinde duran Türkiye tüm kardeşleri için de aydınlık geleceğin müjdecisidir. Biz ülkemize çizilen sınırlara eyvallah demediğimiz, üzerimize giydirilen deli gömleğini yırttığımız için hedefiz. Son olarak 15 Temmuz hain kalkışması Türkiye'nin önünü kesmek için yürütülen bir safhadır. 15 Temmuz'un failleri ile ilgili mahkeme kararını dün açıkladı. Bu dünya etme bulma dünyasıdır.

Kardeşlerim bugün sizlerle açık yüreklilikle konuşacağız. Birileri çocukluk rüyalarını gerçekleştirecek diye biz ülkemizin, bölgemizin tehlikeye atılmasına izin vermeyeceğiz.

Referandum denilen olay bir sebeptir netice bundan sonrasıdır. İş bitmedi etrafında İran, Türkiye, Irak, Suriye var. Şimdi hava sahaları da kapatılacak. Kim gelecek? Yakında sinirler de kapatılacak. Nasıl girişini çıkışını yapacaksın. Ya bir devleti yöneten bu şeyleri böyle çocukça değerlendirir mi? Devlet yönetiyorsun, eyalet yönetimi de olsa bu bir devlet.

'HAVA SAHASI KAPATILACAK'

Buyrun şimdi hava sahaları da kapatılacak. Kim gelecek nasıl gelecek. Yakında sınırlarda kapatılacak. Nasıl giriş çıkış yapacaksın? Bir devleti yöneten böyle bir şey düşünebilir mi? Duygusal olarak kendini tatmin etmek için böyle bir adım atılır mı? Memurunun maaşını ödüyemiyordun bize geldin. Bu yapılan dört dörtlük nankörlüktür.

Referandum denilen olay bir sebeptir ama netice değildir. Netice bundan sonrasıdır. Burada iş bitmemiştir, sadece başlamıştır. Bir tarafında İran, kuzeyinde Türkiye, güneyinde Irak yönetimi, batısında Suriye. Ne yapacaksın, nereye gideceksin, nasıl çıkacaksın? Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşlar zaten yasaklandı. Kim gelecek, nasıl gideceksin? Yakında sınırlar da kapatılacak. Nasıl girişini çıkışını yapacaksın?"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde