Erdoğan bu kez telefonu açtı

Erdoğan bu kez telefonu açtı

Cumhurbaşkanı adaylarından Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Köşk maratonundaki rakipleri Recep Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş'ı telefonla arayarak bayramlarını kutladı

Erdoğan bu kez telefonu açtı
16px
24px
29.07.2014 06:15
ABONE OLgoogle
İhsanoğlu, bayramın birinci günü sabaha, kendisine destek veren ya da vermeyen, tüm siyasi partilerin liderlerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun ayrı ayrı arayarak, bayramlarını kutladı.

"ÇOCUKLARINIZ VE TORUNLARINIZLA, HAYIRLI BAYRAMLAR..."

Başbakan Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesinde bayram tebriğini ileten İhsanoğlu, "Çocuklarınız ve torunlarınızla, hayırlı bir bayram geçirmenizi dilerim" dedi. Başbakan Erdoğan da İhsanoğlu'na aynı dileklerle karşılık verdi.

DEMİRTAŞ'LA DİYARBAKIR'I KONUŞTULAR

İhsanoğlu, bir diğer Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı da tebrik için aradı. Demirtaş'la bayramlaşmanın ardından, İhsanoğlu'nun Cuma günü yaptığı Diyarbakır mitingi ele alındı.

Demirtaş, İhsanoğlu'na "iyi bir miting gerçekleştirmişsiniz" derken, İhsanoğlu da, "keşke siz de orada olsaydınız. Görüşme imkanı bulurduk" yanıtını verdi.  
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde