Erdoğan'a Coca Cola açılışıyla 'kumpas' kurulmuş!

Erdoğan'a Coca Cola açılışıyla 'kumpas' kurulmuş!

Abdurrahman Dilipak Cola açılışına 'kumpas' dedi. Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kola fabrikası açılışıyla 'kumpas' kurulduğunu iddia etti...

Erdoğan'a Coca Cola açılışıyla 'kumpas' kurulmuş!
16px
24px
14.08.2017 20:34
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü Anadolu Grubu'nun Isparta'daki yeni fabrikasının açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Coca Cola fabrikasının açılışını yapması, hükümete yakın organlarda tartışmalara neden oldu.

Bu tartışmalara, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da katıldı. Dilipak,  Coca Cola açılışının kendisine iki gün önce haber verildiğini ve ilgililerle bu durumu paylaştığını aktarırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''kumpas'' kurulduğunu iddia etti. 

Dilipak, kişisel Twitter adresinden şu açıklamalarda bulundu:

"- Cola tartışması! Cola sağlıksız bir içecek. Cola ABD ile özdeşleşen bir içecek, Cola gibi markaların kapitalist dünya ile ilişkisi de belli.

- Coca Colanın islam ülkelerindeki temsilcileri beyaz müslümanlar. Mekke de de içiyorlar, otellerde bizimkilerin lokantalarında da.

- Colanın meyve suyu da var, suyu da.. Ben paketlenmiş uzun ömürlü içecekleri gıdaları bizimkiler de üretse kullanmamaya çalışıyorum

- Adı turka da olsa, zemzem de olsa, ihlas da olsa cola içmiyorum ve inşallah içmeyeceğim de.. Cola ürünlerini de tüketmeyeceğim.

- CB, ülkenin Cumhurbaşkanı. Anadolu Holdingin yatırımını açtı. Meyvesuyu tesislerinden sözetti. Siyasetçi kendi kararını kendi verir..

- kendi suyumuzu Coca markası ile satıyoruz, lokantaların büyük çoğunluğu o suyu kullanıyor.

- Cola su üzerinden promasyon yolu ile haksız rekabet yapıyor. Kimse bunu konuşmuyor. İftar sofralarında bile cola ürünleri vardı ya hu!

- siyasetçi yapınca eleştiriyoruz da,biz yapınca ne oluyor. Biz vazgeçelim anadolu holdingte yatırımdan vazgeçer.Tencere yuvarlanıyor kapağını

- Cola açılışını bana 2 gün önceden ıspartadan haber verdiler. Ben de ilgililerle paylaştım.

- Cola krizinde Sonuç ortada. CB 'hayır' dese, yabancı sermaye, ayırımcılık filan diyeceklerdi.

- Çözüm basit Coca içmiyoruz! Necasetten de, hadesden de "tahir" ürünler yiyip içelim. Suçu siyasilere yıkıp, cola içmeye, satmaya hayır!

- Kim Erdoğanı eleştirecekse önce kendini temizlesin. Laf ile aleme nizam verip, kendileri her haltı yemeye cevaz yok. Ya yecuzü!

- Ha! Cola'ya hayır da, o cebinizdeki sigaranın markası ne! Nargileciler.. Kendinize gelince.

- Erdoğan meyvesuyu fab açtı diye,kendinize colave sigara içmek için yol aramayın.Bunları kim üretirse üretsin,şeyhinizin oğluda olsa içmeyin

- Soğan yiyen mescidime gelmesin diyen nebi sigaraya izin vermezdi herhalde.soğan faydalı.öte yandan sigara içmeyene soğandan daha kötü kokar

- COLA İŞİNİN BİR KUMPAS OLDUĞU ANLAŞILIYOR. Rabianın 4. yılı, AK Partinin 16.yıl arifesinde, latuff ve malum medianın kampanyasına bakınca.."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde