Erdoğan 'Komünistten vatansever olmaz' demişti! Başbakan çelenk bıraktı...

Erdoğan 'Komünistten vatansever olmaz' demişti! Başbakan çelenk bıraktı...

Cumhurbaşkanı dün yaptığı açıklamada 'Komünistlerden vatansever olmaz' dedi. Bugün başbakan Vietnam'da komünist lider Ho Chı Mınh'in mezarına çelenk bıraktı.

Erdoğan 'Komünistten vatansever olmaz' demişti! Başbakan çelenk bıraktı...
16px
24px
23.08.2017 10:34
ABONE OLgoogle

Başbakan binali Yıldırım bugün Vietnam ziyaretine başladı. Ziyaret kapsamında ilk olarak Milli Kahramanlar ve Şehitler Anıtı'na çelenk bırakan Yıldırım, daha sonra Vietnam bağımsızlık hareketinin önderi ve ülkenin ilk başkanı Ho'nun mozolesine ziyaret gerçekleştirdi.

Yıldırım ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Vietnam halkının kahramanlık mücadelesinin Türk halkı tarafından çok iyi bilindiğini vurguladı. Yıldırım, "Türkiye olarak Vietnam'ı Güneydoğu Asya bölgesinde güçlü ve güvenilir bir ortak olarak görüyoruz. Nüfus itibarıyla birbirine benzer iki ülke arasında muazzam bir iş birliği için iyi bir fırsat var. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak ve ilişkilerimizi daha da ileriye taşımak için her türlü şartın uygun olduğunu sizlerle paylaşmak isterim." diye konuştu.

ERDOĞAN: KOMÜNİSTLERDEN VATANSEVER OLMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı konuşmada: "Yanlarına havalimanı geliyor, bazıları "havalimanı istemezük" dedi. Yıllarca havalimanı dendi, bunlar "istemezük" dedi. Kim bunlar? Komünistler, komünistler. Bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir. Bu tür hizmetleri verdiğiniz zaman çılgına dönüyorlar. " demişti

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde