Erdoğan, Gül’ün adaylığı için ilk kez konuştu

Erdoğan, Gül’ün adaylığı için ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorusu üzerine 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığına ilişkin ilk kez konuştu.

Erdoğan, Gül’ün adaylığı için ilk kez konuştu
16px
24px
06.03.2015 13:52
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili, "Böyle bir şey için vereceği karar güzel de olur hayırlı da olur. Karar tabi ki Abdullah beyindir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Abdullah Gül'ün adaylığı söz konusu olabilir mi?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adaylık konusu tabi Abdullah beyin kendi takdiridir. Ben kendisiyle geçen hafta bir görüşme yaptım. Benim görüşmem sayın babası çok değerli büyüğümüz bir rahatsızlık geçirmişti. Kayseri'de kendilerini basının rahatsızlığı sebebiyle aradım. Şifa dileğinde bulundum. Diğer politik siyasi kararlar tabii ki Abdullah beyindir. Böyle bir şey için vereceği karar güzel de olur hayırlı da olur. İsabetli olur. Karar tabi ki Abdullah beyindir" diye yanıt verdi.

DÜŞEN F4'LER HAKKINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da askeri uçağın düşmesi konusunda ise, "Konuyla ilgili olarak buradaki hata nedir, ne değildir bunların hepsinin incelemesini yapacaklar. Bütün bunların değerlendirmesini yaptıktan sonra işin nihai kararı verilecektir. Şu anda bu tür uçaklardan elimizde 47 tane var, çalışmadan sonra nihai karar verilecektir." şeklinde konuştu.

HAKAN FİDAN'IN ADAYLIĞI

Düşüncelerimi daha önce de söyledim. Bundan sonraki süreç tamamen Hakan Bey’in kendisine aittir.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde