Erdoğan, Gökçek'e Twitter yasağı koydu

Erdoğan, Gökçek'e Twitter yasağı koydu

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olası bir istifasıyla gündemde olan ve Beştepe'de sürpriz bir görüşme gerçekleştirilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Twitter yasağı koyduğunu öne sürdü.

Erdoğan, Gökçek'e Twitter yasağı koydu
16px
24px
08.10.2017 06:48
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında 5 Ekim akşamı başlayıp gece yarısına kadar biten görüşmenin ardından Saray cephesinden bir açıklama yapılmadı. Gökçek ise görüşmenin ardından Twitter'dan yaptığı açıklamada Erdoğan'a 'müze projesini anlattığını' savundu.

Ancak o görüşmeye dair çeşitli kulis bilgileri parça parça gazete haberlerine ve köşe yazılarına yansımaya devam ediyor. Twitter'da Melih Gökçek'le yaptığı 'mavralar' ile sık sık gündeme gelen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, o görüşmede Erdoğan'ın Gökçek'e Twitter'i yasakladığını yazdı.

Gökçek, 5 Ekim gecesi görüşmenin ardından yaptığı açıklamanın ardından, 6 Ekim tarihinde Ankara'da katıldığı bir programla ilgili paylaşımlar ve dolunay fotoğrafı paylaştı. Günün büyük bir bölümünü Twitter'da geçiren Gökçek'in 6 Ekim tarihinden bu yana hiç paylaşım yapmaması da Ahmet Hakan'ın iddiasını doğrular nitelikte.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde