Erdoğan, Gezi'de eleştirdiği Koç'a teşekkür etti

Erdoğan, Gezi'de eleştirdiği Koç'a teşekkür etti

Koç grubunu "Gezi darbesi finansörü" olarak suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüpraş'ın açılışında Rahmi Koç'a teşekkür etti.

Erdoğan, Gezi'de eleştirdiği Koç'a teşekkür etti
16px
24px
15.12.2014 13:26
ABONE OLgoogle
Erdoğan, TÜPRAŞ'ın tesis açılışında yaptığı konuşmada, daha önce AKP'liler tarafından "darbeci" denilen Koç Grubu'na teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesislerinin açılışına katıldı. Erdoğan konuşmasını, "Bu büyük gururu yaşattığı için Koç grubuna teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda TÜSİAD'da yaptığı konuşmada, Divan Oteli’ni Gezi çapulcularına açan ve Fetullah Gülen’in yakın ilişkisi bulunduğuna ilişkin ses kayıtları çıkan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’u isim vermeden eleştirmişti.

Erdoğan, “Bizi kıyasıya eleştirenlerin, ‘ananas’ meselesinde ağızlarından bir söz çıkmadı. Her türlü hakareti yapanların ‘tesbih’ meselesinde, ‘rafineri’ meselesinde ağızlarını bıçak açmadı" demişti. 

TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesislerinin açılışına Rahmi Koç, Ali Koç ve Ömer Koç ve Mustafa Koç katıldı
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde