Enis Berberoğlu'ndan, Soner Yalçın'a yanıt

Enis Berberoğlu'ndan, Soner Yalçın'a yanıt

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Soner Yalçın’ın kendisine yönelik açılmış olan davada “açık ya da gizli tanık” olması çağrısında bulundu. Enis Berberoğlu, Soner Yalçın çoğu kez olduğu gibi, hayal dünyasından uydurduğu ile bir yazı kaleme aldığını söyledi.

Enis Berberoğlu'ndan, Soner Yalçın'a yanıt
16px
24px
01.09.2016 09:40
ABONE OLgoogle
CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Soner Yalçın’ın bugünkü köşe yazısında gündeme getirdiği "Görüntüleri kendisinin verdiği" iddialarına yanıt verdi. 

SONER YALÇIN TANIK OLSUN

Enis Berberoğlu,  yazısındaki iddialar sebebiyle Soner Yalçın’ın kendisine yönelik açılmış olan davada “açık ya da gizli tanık” olması çağrısında bulundu.

Enis Berberoğlu şöyle dedi; “Bugün Soner Yalçın sebebini bilmediğim bir husumet nedeniyle daha önce de defalarca yaptığı gibi, hakkımda iddianame düzenlenen bir dava ile ilgili kanıtsız bazı iddialarda bulundu.  Can Dündar’a atfen aktardığı cümleler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Bir diğer iddiası olan hapisteki gazeteciler konusunda tarih hatası var. Soner Yalçın çoğu kez olduğu gibi, hayal dünyasından uydurduğu ile bir yazı kaleme almış. Ancak görülen dava medya ve demokrasi tarihi açısından önemli. O açıdan avukatıma rica ettim, savcılığı uyarsın. Soner Yalçın bu yazısındaki iddiaları sebebiyle gelsin, açık veya gizli tanık olarak bilgilerini anlatsın.  Eğer savcılık çağırmazsa biz kendisini tanık göstereceğiz”

SONER YALÇIN NE YAZDI?

Soner Yalçın, Sözcü gazetesindeki bugünkü köşe yazısında, Can Dündar'a görüntüleri veren, "Solcu milletvekili" nin Enis Berberoğlu olduğunu idda etti, Berberoğlu'nu "korkaklıkla" suçladı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde