En çok hoca gönderen başkan

En çok hoca gönderen başkan

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, görev yaptığı 2 yıl süresince 70’e yakın oyuncu alıp satarken, 5 teknik direktörün de görevine son verdi.

En çok hoca gönderen başkan
16px
24px
03.07.2015 07:45
ABONE OLgoogle
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bir türlü istikrarı sağlayamıyor. Deneyimli yönetici, görev yaptığı 2 yıl süresince 70’e yakın oyuncu alıp satarken, 5 teknik direktörün de görevine son verdi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin, hocalarla yıldızı barışmıyor. Kulüp tarihinde en çok teknik direktör değişikliğinin olduğu dönemlerden birisi yaşanıyor. 26 Mayıs 2013’te göreve gelir gelmez Tolunay Kafkas’la yollarını ayıran Hacıosmanoğlu, daha sonra Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Halilhodzic ve Ersun Yanal’ı gönderdi. Fırtına, bu süreçte yüksek paralar harcayıp 35 futbolcu aldı, 29 oyuncu sattı. 

Sırada Şota var

Ersun Yanal ile yolların ayırılmasıyla Trabzonspor’un başına kulübün efsane oyuncularından Şota Arveladze’nin getirilmesi planlanıyor. Gürcü çalıştırıcı görevi kabul ederse Hacıosmanoğlu’nun 6. hocası olacak. Hacıosmanoğlu dönemindeki teknik direktör sirkülasyonu kulübe ekstra maliyet de getiriyor. Bordo Mavili ekipten giden teknik adamların tümü  tazminat da aldı. Yanal’a ise tazminat değil ama alacakları ödenecek.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde