Emine Erdoğan'dan çantacıda 5 bin TL'lik alışveriş

Emine Erdoğan'dan çantacıda 5 bin TL'lik alışveriş

Emine Erdoğan’ın en düşük çanta fiyatının 650 Avro olduğu Longchamp mağazasında 1500 avro (5 bin TL civarı) değerinde alışveriş yaptığı belirtildi.

Emine Erdoğan'dan çantacıda 5 bin TL'lik alışveriş
16px
24px
07.10.2015 05:14
ABONE OLgoogle
Belçika gazetesi LaCapitale, Emine Erdoğan'ın Belçika'da lüks bir dükkanı kapattırdığını yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün AB yetkilileri ile görüştüğü sırada eşi Emine Erdoğan alışveriş yapmak için Belçika’nın en lüks ticari bulvarı Avenue Louis’i gezdi.

Emine Erdoğan’ın emniyeti için geniş önlemler alan polis bulvarı trafiğe kapattı. Caddeden geçen taşıtlar da engellenince bazı Belçikalılar duruma tepki gösterdi. Emine Erdoğan’ın alışverişi sırasında içeri kimse alınmadı.

La Capitale gazetesi, alışveriş haberini manşetine taşıdı. Erdoğan’ın en düşük çanta fiyatının 650 Avro olduğu Longchamp mağazasında 1500 avro (5 bin TL civarı) değerinde alışveriş yaptığı belirtildi.

Olayı görüntüleyen Saint Josse ilçe kurul üyesi Thierry Balsat’ın Facebook hesabına yüklediği video da birçok gazetenin internet sitesinde yayımlandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde