Emine Erdoğan Brüksel'de lüks mağaza kapattı

Emine Erdoğan Brüksel'de lüks mağaza kapattı

Emine Erdoğan'ın Belçika'da lüks bir dükkanı kapattırdığı ortaya çıktı

Emine Erdoğan Brüksel'de lüks mağaza kapattı
16px
24px
06.10.2015 12:35
ABONE OLgoogle
Belçika'nın ve Brüksel'in en meşhur meydanlarından Louise'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın alışveriş yapmak için mağazayı kapattığı görüldü 0

Emine Erdoğan'ın Belçika'da lüks bir dükkanı kapattırdığı ortaya çıktı. Belçika'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Louise Caddesi üzerindeki mağazaları gezdi.

Burada alışveriş yapan Erdoğan lüks bir mağazaya girdiğinde mağazaya başka kimse alınmadı. Bir Belçikalı da bu anları cep telefonu kamerasına kaydedip sosyal medya adresinden paylaştı.

6 makam aracı ile Brüksel trafiğini kapatan Emine Erdoğan'a büyük tepki veren Brüksel halkı "Maradona mı gelmiş?" diye sordu. 

Görüntüler, Belçika basınında birçok gazetenin sitesinde de yer alırken, caddeden geçen vatandaşların da şaşkınlıkla önlerinde korumaların durduğu mağazalara baktığı ve ne olduğunu anlamaya çalıştığı görülüyor. Yoldan geçen Belçikalı bir kadının ise, ‘Skandal, skandal’ dediği duyuluyor.

Balsat, videosunda bu durumu, “Madonna değil, dostumuz Bayan Erdoğan alışveriş yapıyor. İnanılmaz değil mi? İşte işte, Avrupa’nın başkenti işte bu halde. Tüm yollar kapalı, tüm mağazalar kapalı. Çünkü alışveriş yapıyor. Sempatik değil mi? İnanılmaz. hepsi kapalı” diye anlatıyor. Video, Balsat’nın yanına gelen bir güvenlik görevlisine, “Evet bayım, ben kamusal alanda duruyorum. Adım Thierry Balsat ilçe kurul üyesiyim. Rahat olun” sözleriyle son buluyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde