Ece, eşini bir haftada sildi: Boşanıyoruz

Ece, eşini bir haftada sildi: Boşanıyoruz

Ece Erken-Serkan Uçar çiftinin bir yıllık evliliği bitti. Geçen yıl evlenen, geçtiğimiz aylarda da Eymen isimli bir bebekleri olan çiftin boşanma kararı, dostlarını ve ailelerini üzdü.

Ece, eşini bir haftada sildi: Boşanıyoruz
16px
24px
01.07.2015 05:39
ABONE OLgoogle
Ece Erken-Serkan Uçar çiftinin bir yıllık evliliği bitti. Geçen yıl evlenen, geçtiğimiz aylarda da Eymen isimli bir bebekleri olan çiftin boşanma kararı, dostlarını ve ailelerini üzdü. Erken, yaptığı açıklamada, "Evet, boşanıyoruz. Her şeyin hayırlısı" dedi.

Ece, eşini bir haftada sildi

Ailece çıktıkları tatilde eşinin kendileriyle ilgilenmediğii düşünen Erken oğlu Eymen’le İstanbul’a döndü, Uçar ise Çeşme’de kaldı. Daha önce Instagram hesabından eşinin soyadı olan ‘Uçar’ı silen Erken önceki akşam da eşi Serkan Uçar ile olan fotoğraflarını sildi. Buna karşılık olarak oğulları Eymen Kartal’ın fotoğrafını paylaşan Uçar, ‘tek aşk’ notunu yazdıktan sonra Instagram hesabını kilitledi. Bu gelişmeler çiftin evliliğinde kriz var şeklinde yorumlandı.

Bana tek yakışan sendin

Ece Erken, geçen hafta evliliklerinin 1. yıldönümünde eşine yazdığı duygusal mesajla gündeme gelmişti. Erken,  “Canım aşkım bundan tam 1 sene önce İzmir nüfus müdürlüğünde sana evet dedim. Ne elbise ne de yüzük tam oturdu üzerime. Elime, bana tek yakışan, en yakışan sendin. Koskoca 1 seneye çok şey sığdırdık biz seninle. Oğlumuz bizi aile yaptı, oğlumuzla nice senelerimiz olsun inşallah. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.” demişti. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde