Ece Vahapoğlu'na Urfalılardan ödül

Ece Vahapoğlu'na Urfalılardan ödül

Gazeteci Yazar Ece Vahapoğlu, Göbeklitepe Tanıtım Projesi vesilesiyle Şanlıurfa Dayanışma Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Ece Vahapoğlu'na Urfalılardan ödül
16px
24px
14.04.2014 16:27
ABONE OLgoogle
Gazeteci Yazar Ece Vahapoğlu, bir senedir emek vererek Doğuş Grubu ana sponsorluğunda hayata geçirdiği arkeoloji dünyasının en büyük keşfi olan Göbeklitepe Tanıtım Projesi vesilesiyle Şanlıurfa Dayanışma Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılar Dayanışma Derneği tarafından Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in de katıldı.

İstanbul’da gerçekleşen törende plaket alan Vahapoğlu, “Urfa’da aylarca emek verdiğim Göbeklitepe Projesi ilahi akışa inandığım bir iş oldu. Bu kadar çabanın sonucunda böyle anlamlı bir ödül almak beni çok mutlu etti. Kültürel mirasları tanıtmaya devam edeceğim” diye konuştu.
 
Ece Vahapoğlu’nun proje koordinatörlüğündeki Göbekli Tepe’nin Tanıtım Projesi sayesinde Urfa ve Göbeklitepe son aylarda çok ilgi çekmişti. 12 bin yıllık eserlerin seramiğe baskılı fotoğraf sergisini içeren proje, Dünyanın İlk Tapınağı olan Göbeklitepe için yapılan en kapsamlı ve etkili tanıtım projesi olmasıyla dikkat çekiyor.
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde