Dünyanın alım devleri Türk modasıyla Türk Hamamında buluşuyor…

Dünyanın alım devleri Türk modasıyla Türk Hamamında buluşuyor…

The Core İstanbul, moda haftasına katılan tasarımcıların koleksiyonlarını ticari faaliyete dönüştürmek ve katma değeri yüksek ihracat sağlamak amacıyla kapılarını açıyor.

Dünyanın alım devleri Türk modasıyla Türk Hamamında buluşuyor…
16px
24px
15.10.2014 10:22
ABONE OLgoogle
İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) organizasyonunda Ekonomi Bakanlığı’nın  destekleriyle gerçekleşen The Core İstanbul, moda haftasına katılan tasarımcıların koleksiyonlarını ticari faaliyete dönüştürmek ve katma değeri yüksek ihracat sağlamak amacıyla kapılarını açıyor.
 
Özel bir showrooma dönüştürülen Ortaköy’deki tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı, 16 – 17 Ekim tarihlerinde 40 tasarımcının 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarına ev sahipliği yapacak.
 
The Core İstanbul Ortadoğu, Amerika, Türki Cumhuriyetler, İngiltere, Hindistan, Polonya ve Fransa’dan aralarında dünya devlerinin de bulunduğu 60’a yakın satın almacıyı ağırlayacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde