Dünya devi bile Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı

Dünya devi bile Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı

Türkiye'ye 2003 yılında giren Starbucks açtığı ilk mağazasını kapattı. Bağdat Caddesi Erenköy'deki mağazanın altyapı sorunlarından dolayı kapandığı belirtildi.

Dünya devi bile Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı
16px
24px
08.11.2016 11:58
ABONE OLgoogle

Bağdat Caddesi Erenköy’de açılan ilk Starbucks’ın altyapı yetersizliği yüzünden kapatıldığı belirtildi.

Starbucks Türkiye’den yapılan açıklamada, “Erenköy Starbucks çok sevdiğimiz insanların da severek gittiği bir mağazaydı. Biz çok uğraştık o şubede kalabilmek için. Fakat çevrenin fiziki sınırlamaları ve altyapı buna imkan vermedi. Misafir deneyimlerini de sınırlıyordu” ifadeleri kullanıldı.

Garanti Bankası, Bağdat Caddesi'ni kapatıyor mu?

Mağazalarını sürekli yenilediklerini belirten Starbucks Türkiye, “Erenköy mağazamız artık yenilemeye elverişli değildi” dedi.

Ünlü firma ve bankalar Bağdat Caddesi’nden kaçıyor

Enerköy’de kapanan mağazaları yerine yeni mağaza açmayı planlamadıklarını belirten Starbucks Türkiye, “Erenköy’de kapanış sonrasına yeni mağaza açmadık. Açma planımız da yok. Son 1 yılda 3 mağaza açtık Bağdat Caddesi’nde” şeklinde açıklama yaptı.

100 m2’lik mağazanın 40 bin dolara kiralandığı caddeler boş kaldı

STARBUCKS HAKKINDA

1971 yılında ABD’nin Seattle eyaletinde ilk mağaza açıldı. Şirket 2003 yılında Türkiye pazarına girdi. Starbucks’ın 2016 itibariyle 65 ülkede 21 binin üzerinde mağazası bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde