Dünya devi Kuzey Kıbrıs ambargosunu deldi

Dünya devi Kuzey Kıbrıs ambargosunu deldi

Modanın devi Cerruti, dünyaya meydan okudu, Yavru Vatan’a mağaza açtı.

Dünya devi Kuzey Kıbrıs ambargosunu deldi
16px
24px
06.10.2014 19:53
ABONE OLgoogle
Uluslararası politikalar nedeniyle Türkiye dışında hiçbir ülkenin tanımadığı ve bu nedenle küresel markaların tercih etmediği Kuzey Kıbrıs'a dünyaca ünlü bir marka, mağaza kurdu. Fransızların ultra lüks markası Cerruti 1881, yavru vatana mağaza açarak adeta dünyaya meydan okudu.

Cerruti 1881'in mağazası Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da bulunan Ercan Havalimanı'nda açıldı. Cerruti 1881, yeni butik mağazasını Kuzey Kıbrıs'ta açarak Avrupa'daki 8'inci ülkeye de adım atmış oldu. Fransa, Almanya, İtalya, Türkiye, Portekiz, İspanya ve İsviçre'de mağazası bulunan Cerruti 1881, Güney Kıbrıs veya Yunanistan'da mağaza açmayarak KKTC'yi tercih etmesi dikkat çekti.

133 YILLIK FİRMA

Takım elbiseden ayakkabıya, çantadan saate birçok alanda üretim yapan Cerruti 1881, dede mirası bir aile şirketinin İtalyan stiliyle öne çıkıyor. Lanificio Fratelli Cerruti'nin 1881 yılında temelini attığı firmayı şu anda dünyaca ünlü tasarımcı torun Nino Cerruti yönetiyor. 

HOLLYWOOD'UN YILDIZ MARKASI

Beyaz perdenin de gözde markası olan Cerruti 1881, Bonnie ve Clyde, Pret-A-Porter, Borsa, Özel Bir Kadın, Temel İçgüdü gibi filmlerde de kullanılarak öne çıktı. Hollywood'un ünlü yıldızları Tom Hanks'ten Sharon Stone'a, Bruce Willis'ten Jack Nicholson'a, Al Pacino'dan Michael Douglas'a kadar birçok ismin tercihi olan Cerruti 1881'in Orta Doğu'da Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Suudi Arabistan ve Ürdün'de; Asya'da Çin, Hong Kong, Endonezya, Japonya, Malezya ve Güney Kore'de; Afrika'da Fas'ta; Amerika'da Kanada, Meksika, ABD ve Şili'de mağazası bulunuyor.
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde